Χωρίς τρεις στην Δράμα
Χωρίς τον τραυματία Πίκολο, όπως και τον ανέτοιμο Ματσούκα και τον τιμωρημένο Ατματζίδη που έμειναν στην Αθήνα, ταξίδεψε σήμερα η ομάδα της Καλλιθέας.
Εκεί αύριο θα αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα, ενόψει της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Ο Νίκος Παντέλης συμπεριέλαβε στην 18άδα τους: Μιχελή, Κατσούλη, Αρβανίτη, Μουσταφίδη, Σεμπέκο, Πλάτανο, Φραγκή, Χριστοφιλέα, Κάσσο, Ρουσάκη, Καλτσά, Φουντουκίδη, Σταύρου, Κατσικογιάννη, Ντα Σίλβα, Ντακόλ , Μαρουκάκη, Φαρινόλα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
