Αθηναϊκή… κομπανία!

Μαριάννα Αξιοπούλου
Αθηναϊκή… κομπανία!

bet365

Στις γειτονιές της Αθήνας επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στο ξεκίνημα της 5ης αγωνιστικής. Σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι τα δύο σπουδαία ματς, ενώ στην Κέρκυρα δοκιμάζεται ο ΟΦΗ.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΦΗ

Η προηγούμενη αγωνιστική ήταν λυτρωτική για τον ΟΦΗ, που πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, όμως στο νησί των Φαιάκων τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για τους Κρητικούς. Η Κέρκυρα έχει δημιουργήσει πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια και μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στην έδρα της επί των Κρητικών. Στα τελευταία έξι ματς, μάλιστα, και ανεξαρτήτου έδρας έχει χάσει μόλις μια φορά, ενώ πέρυσι είχε επιβληθεί με το εντυπωσιακό 4-1, σε ένα καθοριστικό ματς για το μέλλον της. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν θα επιβεβαιωθεί η παράδοση ή αν ο ΟΦΗ θα μπορέσει να τη σπάσει και να πάρει τη νίκη, κάτι που έχει να συμβεί από το 2002 και έναν αγώνα κυπέλλου.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΕΑΚ Κέρκυρας
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 29/9, 17:15 (NS2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Αστέρας-Κέρκυρα 3-0, Κέρκυρα-Ξάνθη 1-1, Άρης-Κέρκυρα 1-0. / Άρης-ΟΦΗ 0-0, Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-1, ΟΦΗ-ΑΕΚ 2-1.
EXIT POLL: 1: 2,41 Χ: 2,92 2: 3,02
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Μπουκουβάλας (τραυμ.), Στρατηλάτης (αμφιβ.) – Παπάζογλου, Ζορμπάς (αμφίβολοι), Λαμπρόπουλος (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Στυλιάρας, Κωσταράς, Σωτηρόπουλος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Σίγουρα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ, όπως και πέρσι, είναι μια ομάδα που παίζει μαζική άμυνα. Μια ομάδα, που περιμένουμε να έρθει και να παίξει με διπλή και τριπλή ζώνη και, παράλληλα, έχει κάποιους παίκτες που είναι επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση και βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όπως ο Σίσιτς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε αρκετή υπομονή στο παιχνίδι μας, χωρίς άγχος, προσπάθεια και κίνηση απ’ όλους τους παίκτες. Έχουμε προετοιμαστεί για να αντεπεξέλθουμε στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου κι έχουμε δουλέψει πάνω στις λύσεις που πρέπει να βρούμε. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, στα δύο τελευταία ματς υπάρχει αρκετή βελτίωση σε σχέση με τα δύο πρώτα. Ένα θέμα, που το δουλεύουμε καθημερινά. Θεωρώ, λοιπόν, ότι και τις φάσεις θα κάνουμε και, με λίγη τύχη, θα βάλουμε και το γκολ, που θα μας δώσει τους τρεις βαθμούς». Άκης Μάντζιος.

«Προερχόμαστε από μια μεγάλη και κυρίως δίκαιη νίκη επί της ΑΕΚ αλλά το παιχνίδι αυτό ανήκει ήδη στο παρελθόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Κέρκυρα, μια ομάδα που έχει σχεδόν τα ίδια προβλήματα με μας αλλά δεν παύει να διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο και σαφέστατα το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και όπως λέω πάντα, ο ΟΦΗ σε κάθε ματς παίζει για τη νίκη. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στην Κέρκυρα. Με σοβαρότητα, πειθαρχία και πάθος σε κάθε φάση». Νίκος Αναστόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ

Έχει ο καιρός γυρίσματα… Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν είναι, πλέον, στην ΑΕΚ ώστε να είναι πιο επίκαιρη η Δέσποινα Βανδή, ωστόσο το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη δεν έχει καμία σχέση με εκείνα του παρελθόντος. Ο Πανιώνιος, αν και πληγωμένος από τη βαριά του ήττα στη Λιβαδειά, είναι εκείνος που μοιάζει σε θέση ισχύος απέναντι σε μια ΑΕΚ, που ισοβαθμεί με την Κέρκυρα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Οι κυανέρυθροι είναι αήττητοι στην έδρας τους και θέλουν να κλείσουν την παρένθεση που άνοιξε στη Λιβαδειά, ενώ η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει τρόπο να βγει από το αδιέξοδο. Σύμμαχος της δεν είναι η παράδοση των τελευταίων χρόνων, αφού έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς στη Νέα Σμύρνη.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Νέας Σμύρνης
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 29/9, 17:15 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Βέροια-Πανιώνιος 0-1, Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-1, Λεβαδειακός-Πανιώνιος 3-0. / Ξάνθη-ΑΕΚ 1-0, ΑΕΚ-Άρης 1-1, ΟΦΗ-ΑΕΚ 2-1.
EXIT POLL: 1: 2,44 Χ: 2,94 2: 2,96
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Χωρίς προβλήματα ο Πανιώνιος - Βαλεντίνος, Βλάχος, Κατσικοκέρης (τραυματίες), Λαγός (ανέτοιμος), Κωνσταντόπουλος (προσ. πρόβλημα).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Αρετόπουλος, Ακρίβος, Καρατζίκας
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Προετοιμαζόμαστε όπως όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Δουλεύουμε σκληρά και θα μπούμε μέσα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη. Το ότι η ΑΕΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο την καθιστά πιο επικίνδυνη γιατί θα το δει τελείως διαφορετικά το παιχνίδι. Θα έρθει να παίξει δυνατά για να πάρει τη νίκη» και συνέχισε λέγοντας πως «είναι ευκαιρία για όλους μας τώρα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάμε στους δώδεκα. Θα βλέπουμε το μέλλον μας τελείως διαφορετικά». Παναγιώτης Σπυρόπουλος

«Απ' την Αγγλία είχα πει να προσέξουμε, να μην έχουμε την ηττοπάθεια μέσα στο αίμα μας. Η ΑΕΚ δε μπορεί να έχει ηττοπάθεια. Στα τρία πρώτα ματς δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Στο τελευταίο χάσαμε δίκαια, αφού δεν είχαμε το απαιτούμενο αγωνιστικό πρόσωπο. Έχουμε ρίξει όμως μεγάλο βάρος σ' αυτά τα παιδιά. Ίσως κι εγώ να έχω ζητήσει περισσότερα απ' όσα μπορούν να δώσουν και να έχω περισσότερες απαιτήσεις απ' όσες θα έπρεπε να έχω. Όμως είναι η ΑΕΚ. Είναι εύκολο να κρυφτείς πίσω απ' το «είναι άπειροι, είναι μικροί κλπ», αλλά δε γίνεται αυτό. Πρέπει να μάθουν να νικάνε». Βαγγέλης Βλάχος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είναι σίγουρα το μεγάλο ματς της ημέρας… Ο Ολυμπιακός, πριν ταξιδέψει στο Λονδίνο για τον αγώνα με την Άρσεναλ, έρχεται αντιμέτωπος με την έτερη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και, μάλιστα, εκτός έδρας. Ο Ατρόμητος έκανε τη ζημιά στον Παναθηναϊκό και θέλει να αποδείξει την τιμιότητα… της γυναίκας του Καίσαρα διεκδικώντας τη νίκη απέναντι στους πρωταθλητές. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει την επιβεβαίωση από τα μεγάλα παιχνίδια και στο Περιστέρι αναμένεται μια σπουδαία αναμέτρηση. Οι ερυθρόλευκοι πέρα από τον αέρα του φαβορί και του απόλυτου, που έχουν ως τώρα στο πρωτάθλημα, έχουν και εκείνον της παράδοσης. 13 φορές έχουν κερδίσει στο Περιστέρι για πρωτάθλημα και κύπελλο και έχουν ηττηθεί μόλις δύο.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Δημοτικό Περιστερίου
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 29/9, 19:30 (NS2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-0, Πλατανιάς-Ατρόμητος 0-0, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-1. / Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 4-0, Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2, Ολυμπιακός-Πανθρακικός 4-1.
EXIT POLL: 1: 4,51 Χ: 3,26 2: 1,79
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος. – Τοροσίδης (τραυμ.), Αμπντούν (τραυμ.), Φέισα (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Παππάς, Ποντίκης, Θανασακούδης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε καλά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και παλέψαμε πολύ. Πιστεύω πως μπορούσαμε να κερδίσουμε. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παίζουμε και να τα δίνουμε όλα για τη νίκη και έτσι θα πάμε να αγωνιστούμε κόντρα στον Ολυμπιακό». Ματίας Ιγκλέσιας

«Μας περιμένει ένα αρκετά δύσκολο ματς κόντρα στον Ατρόμητο. Πρέπει να πιάσουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης, όπως και στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό που νικήσαμε με σκορ 4-1». Πάμπλο Κοντρέρας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ

Όταν καταρτιζόταν το πρόγραμμα, σίγουρα δε θα περίμενε η διοργανώτρια αρχή θερμοκρασίες… Ιουλίου. Οι τερματοφύλακες θα βάλουν τα καπελάκια τους, οι ποδοσφαιριστές αντηλιακό και σε συνθήκες που δεν προσφέρονται για ποδόσφαιρο μέσα στο μεσημέρι θα πρέπει να δώσουν μάχη για τη νίκη. Ο Πανθρακικός μετά την αναμενόμενη ήττα στο Καραϊσκάκη θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και στη μάχη των νεοφώτιστων να πάρει τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα. Η Βέροια κατόρθωσε να ξεπεράσει το σοκ των πρώτων αγωνιστικών και της απομάκρυνσης του προπονητή την προηγούμενη εβδομάδα, χάρη στη νίκη της επί του ΠΑΣ. Πρέπει, ωστόσο, να ξεπεράσει και την παράδοση, αφού δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Κομοτηνή.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 30/9, 16:00 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πλατανιάς-Πανθρακικός 2-0, Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 1-0, Ολυμπιακός-Πανθρακικός 4-1. / Βέροια-Πανιώνιος 0-1, Λεβαδειακός-Βέροια 0-0, Βέροια-Γιάννινα 1-0.
EXIT POLL: 1: 2,40 Χ: 2,93 2: 3,02
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Βαϊρουά (αμφ.) – Μπάρμπας (τραυμ.), Ιωάννου (αμφίβολος), Τόμας, Ζε Βιτόρ (τραυματίες).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Δασκαλόπουλος, Καρσιώτης, Αναστόπουλος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Πιστεύω ότι το άγχος δεν θα το έχουμε εμείς αλλά ο Πανθρακικός, ο οποίος αγωνίζεται στο γήπεδό του. Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που μας βοήθησε πολύ στον ψυχολογικό τομέα. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Θα πάμε στην Κομοτηνή για να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης». Κενάν Μπαργκάν (Βέροια)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μια ομάδα έχει ρεκόρ 3-0-1, έχοντας χάσει μόνο στην Τούμπα και είναι στην τρίτη θέση και μια άλλη έχει ρεκόρ 1-2-1 και είναι στη 13η θέση. Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δύσκολα θα πίστευε κανείς ότι οι ρόλοι θα αντιστρέφονταν από το συνηθισμένο. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στην πρεμιέρα τον Λεβαδειακό, όμως έκτοτε δεν έχει δει άσπρη μέρα και ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στις νίκες κυρίως – πια – για λόγους γοήτρου. Ο Αστέρας παρουσιάζεται εξαιρετικός σε όλα τα παιχνίδια, σταθερός και στην πρεμιέρα στο ίδιο γήπεδο έκανε τη ζημιά στην ΑΕΚ. Βάλτε και την παράδοση, που είναι 3-2-0 υπέρ του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και αντιλαμβάνεστε γιατί μιλάμε για ένα άκρως αμφίρροπο ματς.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΟΑΚΑ
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 30/9, 18:15 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Παναθηναϊκός-ΠΑΣ 1-1, Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 1-0, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-1. / Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα 3-0, ΠΑΟΚ-Αστέρας 2-1, Αστέρας-Πλατανιάς 2-1.
EXIT POLL: 1: 1,75 Χ: 3,26 2: 4,84
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Κατσουράνης (τιμωρ.), Βελάσκες (τραυμ.), Μπουμσόνγκ (τραυμ.), Μαρίνος (αμφ.), Σισόκο (αμφ.) - Χωρίς προβλήματα ο Αστέρας.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Κουκουλάκης, Γουργιώτης, Δημόπουλος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Θα έλεγα ότι ο Αστέρας είναι πράγματι μια καλή ομάδα όπως καλή ομάδα ήταν και πέρσι. Την προηγούμενη περίοδο είχαμε κερδίσει και στην Τρίπολη και στο ΟΑΚΑ. Συνεχίζει ωστόσο να είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος και μια ώριμη ομάδα την οποία βέβαια θα κάνουμε το παν να νικήσουμε». Ζεσουάλντο Φερέιρα

«Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι και στις καλύτερες μέρες του και αυτό το ξέρουμε. Δεν πρέπει όμως να επηρεαστούμε από αυτό και να πάμε στο παιχνίδι χαλαροί. Παραμένει μια σπουδαία ομάδα και μια από τις κορυφαίες της κατηγορίας. Είναι ένα πληγωμένο θηρίο και εμείς πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ». Καλίφα Σανκαρέ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ

Η έκπληξη δεν είναι ότι η Ξάνθη στην 5η αγωνιστική της σεζόν έχει αλλάξει προπονητή. Η έκπληξη ακόμα και για τα δεδομένα της ακριτικής ομάδας είναι ότι ο υπηρεσιακός που προσέλαβε βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από σύγκρουση με ποδοσφαιριστή του!!! Με όλα αυτά τα τρελά και απρόσμενα και με το Νίκο Κεχαγιά στον πάγκο, η ακριτική ομάδα θα διεκδικήσει αποτέλεσμα στα Χανιά κόντρα στον μαχητικό και δυναμικό Πλατανιά. Πρόκειται για την πρώτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στην ιστορία τους και οι Κρητικοί που φαίνονται κάθε εβδομάδα και καλύτεροι θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο της έδρας τους και να πάρουν ακόμα μια νίκη που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Δημοτικό Περιβολίων
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 30/9, 18:15 (NS2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πλατανιάς-Πανθρακικός 2-0, Πλατανιάς-Ατρόμητος 0-0, Αστέρας-Πλατανιάς 0-0. / Ξάνθη-ΑΕΚ 1-0, Κέρκυρα-Ξάνθη 1-1, Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3.
EXIT POLL: 1: 2,65 Χ: 2,88 2: 2,75
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Αρότσα (τραυμ.), Ποτουρίδης (αμφιβ.) – Μαρσελίνιο (τραυμ.), Κομεσίδης (αμφ.)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Ντίτσιος, Μαγιάννης, Κοντιζάς
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με εμπειρία στη Super League αλλά ευελπιστώ ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων του Πλατανιά η ομάδα μου θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης». Σαλόζε Ουντότζι.

«Θα μπούμε με το ίδιο σκεπτικό. Με συγκέντρωση, σοβαρότητα και θέληση για τη νίκη. Πριν από παιχνίδι κάθε ομάδα μπορεί να έχει προβλήματα, όταν όμως σφυρίξει ο διαιτητής αυτό που υπάρχει είναι 11 παίκτες εναντίον 11». Γκλέισον Σάντος

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

Το μεγάλο ντέρμπι. Το απόλυτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Έστω κι αν υπολείπεται ποιότητας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, παραμένει ένα παιχνίδι που καθηλώνει τους οπαδούς των δύο ομάδων. ΠΑΟΚ και Άρης φαίνονται να ρίχνονται στη μάχη από διαφορετική αφετηρία. Ο δικέφαλος του βορρά μετά την επιβλητική νίκη στην Ξάνθη και με τις απουσίες να έχουν μειωθεί στο ελάχιστο θέλει να δείξει τη διαφορά του από τον συμπολίτη του, που ακόμα ψάχνεται. Ο Άρης κατόρθωσε να ελαττώσει τις γκρίνιες χάρη στην ισοπαλία στο ΟΑΚΑ και τη νίκη επί της Κέρκυρας, όμως χρειάζεται – βάσει ρόστερ – να ξεπεράσει τον εαυτό του για να μπορέσει να φύγει με αποτέλεσμα από την Τούμπα.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Τούμπα
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 30/9, 20:30 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-0, ΠΑΟΚ-Αστέρας 2-1, Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3. / Άρης-ΟΦΗ 0-0, ΑΕΚ-Άρης 1-1, Άρης-Κέρκυρα 1-0.
EXIT POLL: 1: 1,48 Χ: 3,57 2: 7,83
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Βιβιάν, Γκαρσία (τραυματίες) - Τριανταφυλλάκος (τραυμ.), Αγκάνθο (αμφιβ.)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Κάκος, Τάτσης, Μπαλτάς
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Αυτό που λέμε εμείς μόνο νίκη, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε και την κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχουμε περισσότερο χρόνο να ξεκουραστούμε και ο ενθουσιασμός από την εξέδρα θα βοηθήσει τα νέα παιδιά». Κοστίν Λαζάρ.

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να βέβαια να υποσχόμαστε πράγματα στον κόσμο. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για όλη την πόλη και δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». Νούνο Κοέλιο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Το παιχνίδι που κλείνει την αγωνιστική, είναι ένα κλασικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους και τις ίδιες φιλοδοξίες. Εκείνο που κάνει τη διαφορά είναι η ετοιμότητα. Ο ΠΑΣ ψάχνει ακόμα να βρει τον εαυτό του και να καταφέρει να ξεφύγει από τις καλές, αλλά χωρίς ουσία εμφανίσεις και να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Έχει, άλλωστε, και την προϊστορία να τον ευνοεί, αφού σε επίπεδο Α’ Εθνικής δεν έχει ηττηθεί ποτέ στους Ζωσιμάδες από τον Λεβαδειακό. Οι φιλοξενούμενοι, θέλουν να έχουν συνέχεια μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου και να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους για τη συνέχεια.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Ζωσιμάδες
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 1/10, 20:30 (NS2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Παναθηναϊκός-Γιάννινα 1-1, Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2, Βέροια-Γιάννινα 1-0. / Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 4-0, Λεβαδειακός-Βέροια 0-0, Λεβαδειακός-Πανιώνιος 3-0.
EXIT POLL: 1: 2,32 Χ: 2,97 2: 3,14
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Τζημόπουλος (αμφ.) – Χωρίς προβλήματα ο Λεβαδειακός.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Καλογερόπουλος, Γρεβένης, Κούλα Χασάν
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Τη Δευτέρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Λεβαδειακό που παρουσιάζεται φέτος ενισχυμένος και δυνατός. Έχει έναν καλό προπονητή και παίζει ένα ιδιαίτερο επιθετικό ποδόσφαιρο, με τα χαρακτηριστικά των παικτών που έχει, το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο να αντιμετωπιστεί. Και αυτό φάνηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια που έπαιξε με τη Βέροια και τον Πανιώνιο.

Από την άλλη πλευρά εμείς, είμαστε σε καλή κατάσταση σαν ομάδα, παρόλο που δεν πραγματοποιήσαμε κάποια ιδιαίτερα καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι στη Βέροια. Κάθε μέρα στις προπονήσεις τα παιδιά μου δείχνουν ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Και αυτό πρέπει να μετουσιωθεί σε κάποιους πόντους». Γιάννης Χριστόπουλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα