«Πάγωσαν» με Αγκάνθο!
Ένα τράβηγμα στον προσαγωγό του Νταβίντ Αγκάνθο ήταν αρκετό για να προβληματίσει τους ανθρώπους του Άρη για την ετοιμότητα του Ισπανού επιθετικού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ο Αγκάνθο κατά την διάρκεια της προπόνησης παραπονέθηκε για τράβηγμα στον προσαγωγό. Το ιατρικό τιμ που εξέτασε τον Ισπανό συνέστησε να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα με στόχο να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της Κυριακής, αν και υπάρχει έντονη ανησυχία πως δεν θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ καθώς έχει επιβαρυνθεί σημαντικά το πόδι.
Η ισοπαλία στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης προσφέρεται σε απόδοση 3.45 στην betdaq
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
