«Έχουμε κίνητρα για τη νίκη»

Δημήτρης Τομαράς
«Έχουμε κίνητρα για τη νίκη»

bet365

Ο νεαρός άσος του Ατρομήτου, Θανάσης Καραγκούνης, διευκρίνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι η ομάδα του έχει κίνητρα για να... χτυπήσει τον Ολυμπιακό και να τον κερδίσει.

Η συνέντευξή του στη NOVA έχει ως εξής:

Τι συναίσθημα σας άφησε η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό;

Στεναχώρια από την άποψη ότι η φιλοσοφία μας είναι να νικάμε σε κάθε παιχνίδι. Αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε χάσει μέχρι στιγμής και πάμε με την ψυχολογία να νικήσουμε τον Ολυμπιακό.

Η νίκη του Ατρόμητου επί του Ολυμπιακού με σκορ 1-0 πληρώνει 11.50 στη unibet

Το Περιστέρι έχει δυναμώσει ως έδρα και δεν έχετε χάσει από τον Μάϊο και το ματς με τον Παναθηναϊκό. Σας δίνει δύναμη αυτό;

Αυτή τη στιγμή δεν κοιτάμε την παράδοση και τα ματς που έχουν γίνει στο παρελθόν. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε ξεκινήσει στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό;

Δε νομίζω ότι είναι κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο που πρέπει να βάλουμε στον τρόπο παιχνιδιού μας. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις πόντους και αν το κάνουμε αυτό πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Ποια η γνώμη σου για τον Ολυμπιακό;

Μέχρι στιγμής και μόνο το τέσσερα στα τέσσερα δείχνει ότι είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω για τον νικήσουμε και να πλησιάσουμε κι εμείς στην κορυφή.

Έχεις μιλήσει με τον αδερφό σου που βρίσκεται στον Ολυμπιακό;

Δεν ξέρω, έχω μέρες να τον δω, δεν μου έχει πει κάτι (σ.σ. γέλια).

Προσωπικά πως ζεις μέχρι τώρα τη φετινή χρονιά;

Εγώ προσωπικά κάνω τη δουλειά μου, δουλεύω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ στην προπόνηση κι από εκεί και πέρα ότι ευκαιρίες μου δίνονται θα προσπαθήσω να τις αρπάξω από τα μαλλιά για να ξεκινήσω να παίζω βασικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα