Χειρουργήθηκε ο Δανιήλ
Στο ισχίο χειρουργήθηκε σήμερα ο Βασίλης Δανιήλ. Ο υπηρεσιακός προπονητής της Ξάνθης, ως γνωστόν, τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και σήμερα υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον γιατρό της Σκόντα, κ. Μπίκο.
Έτσι, αναρρώνει στο νοσοκομείο της ακριτικής πόλης, με τους ανθρώπους του συλλόγου και τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται δίπλα του και να του εύχονται ταχεία ανάρρωση. Επίσης, για την κατάστασή του ενημερώθηκε και ο Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στον Έβρο.
Δύσκολα ο Μαρσελίνιο
Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως ο Μαρσελίνιο δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα και πιθανότατα δε θα βρίσκεται στην αποστολή. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Κομεσίδη, που υπέστη διάστρεμμα στο δεξί του πόδι και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Βέβαια, αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα είναι στην αποστολή ή όχι. Όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε προθέρμανση με μπάλα, πάσινγκ γκέιμ, ασκήσεις ταχύτητας αντίδρασης, τελειώματα φάσεων και δίτερμα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
