Αλέγκρι: «Η Μίλαν ωριμάζει»

Αλέγκρι: «Η Μίλαν ωριμάζει»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Αλέγκρι: «Η Μίλαν ωριμάζει»

bet365

Η νίκη επί της Κάλιαρι επανέφερε την ηρεμία στις τάξεις των Ροσονέρι και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι περιμένει να δει την ομάδα του καλή στο «Ενιο Ταρντίνι», το Σάββατο, κόντρα στην Πάρμα.

«Οταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται, είναι λογικό να αισθάνεσαι, χωρίς να το θες, λίγο φόβο. Τώρα όμως είμαστε σε καλύτερη κατάταση. Παίξαμε με 10 και μετά με 9 παίκτες στο Ούντινεζε και παλέψαμε ως το τέλος για να πάρουμε έστω την ισοπαλία με αυτά τα δεδομένα. Ωριμάζουμε, όπως είδαμε και στη νίκη επί της Κάλιαρι, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να κάνουμε λιγότερα λάθη. Σίγουρα θα προτιμούσα κι εγώ, όπως και οι οπαδοί μας, να έχουμε μόνο νίκες αλλά η σεζόν είναι μεγάλη και το πρωτάθλημα ισορροπημένο. Εχουμε έξι βαθμούς και θέλουμε να τους κάνουμε εννιά κόντρα στην Πάρμα», είπε ο προπονητής των Ροσονέρι και συνέχισε αναφερόμενος στην 11άδα της ομάδας του στο «Ενιο Ταρντίνι» και φυσικά στον αντίπαλο.

«Η Πάρμα έχει καλή άμυνα και αρκετές αρετές ως ομάδα. Θα πρέπει να προσέξουμε τον Αμάουρι που είναι ο καλύτερος επιθετικός τους. Σε ό,τι αφορά τη δική μας 11άδα, είναι πιθανό να παίξει ο Μπόγιαν καθώς ο Πατσίνι από την ημέρα που ήρθε στη Μίλαν χρησιμοποιήθηκε σε όλα τα ματς. Ο Πάτο είναι σε καλό δρόμο και νομίζω ότι μετά το ματς με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη θα καταφέρει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με την ομάδα».

Τέλος, για ακόμη μία φορά ζητήθηκε από τον Αλέγκρι να πει την άποψη του για το φετινό Campionato, με τον προπονητή της Μίλαν να τονίζει: «Η Γιουβέντους είναι το φαβορί. Η Νάπολι δεν έχει το Champions League αλλά έχει το Europa League. Η Ρόμα και η Λάτσιο τα πάνε καλά ως τώρα ενώ υπάρχει και η Ιντερ. Θα είναι μια μπερδεμένη σεζόν καθώς μία νίκη μπορεί να αλλάξει τη βαθμολογία και το κλίμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα