Χριστόφιας και Φενέρ

Gazzetta team
Χριστόφιας και Φενέρ

bet365

Την παρουσία του στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Φενερμπαχτσέ ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας που εγγυήθηκε ηρεμία, τάξη και ασφάλεια σε αντίπαλους παίκτες και οπαδούς…

Με δήλωση που έκανε στην τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ» στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας αποκάλυψε πως θα παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΛ – Φενερμπαχτσέ, στις 25 Οκτωβρίου, στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League και έδωσε προσωπική εγγύηση σχετικά με το ότι δεν θα βιωθεί κανένα πρόβλημα ασφαλείας στον αγώνα.

Απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές της τουρκικής Φενέρμπαχτσε ο κ Δ. Χριστόφιας τους είπε να μην ανησυχούν για την ασφάλεια τους. «Θα κατοχυρώσουμε την ασφάλεια της Φενερμπαχτσέ», πρόσθεσε.

Επίσης σχετικές δηλώσεις έκανε ο ηγέτης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών και διατύπωσε πως ο αθλητισμός είναι μια πολιτισμένη δραστηριότητα και γι αυτό οι Κύπριοι θα προσφέρουν την καλύτερη φιλοξενία στους αθλητές και φιλάθλους που θα έρθουν από την Τουρκία.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφιας υπενθύμισε πως: «στο παρελθόν μπορεί να βιώθηκαν κάποια ανεπιθύμητα γεγονότα, όμως ανέφερε πως τα μεγαλοποίησε ο τύπος». Τέλος, ο κ Χριστόφιας λέγοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά την Τουρκική ομάδα, έκανε έκκληση στους οπαδούς της να συνοδεύσουν την ομάδα τους χωρίς να νιώθουν κάποια ανασφάλεια.

πηγη: onalert.gr

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα