Τσιώλης: «Να μην ξεγελαστούμε»

Νίκος Τσιώκος
Τσιώλης: «Να μην ξεγελαστούμε»

bet365

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στους παίκτες του στη σημερινή προπόνηση και τους τόνισε πως δε θα πρέπει να τους ξεγελάσει η κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Στο τελικό στάδιο μπήκε η προετοιμασία του Αστέρα για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Σάκης Τσιώλης θέλησε να έχει την προσοχή όλων των παικτών του ενόψει αυτού. Ο τεχνικός των Αρκάδων τους τόνισε πως δε θα πρέπει να τους ξεγελάσει η κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι «πράσινοι», αφού θεωρεί πλασματική τη βαθμολογική τους θέση.

«Είναι πλασματική η θέση του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία. Έχει πολύ καλό ρόστερ και είναι πολύ καλή ομάδα. Ο αποκλεισμός από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα είναι αυτό που δημιούργησε προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η κατάσταση του, αλλά θα πρέπει να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να δώσουμε τη μάχη μας στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος να δούμε τι έχουμε πετύχει.

Είναι μία δύσκολη περίοδος για τον Αστέρα, αφού έχουμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με τις δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Για αυτό ακριβώς το λόγο χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, αν θέλουμε να μείνουμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα», ήταν τα λόγια του. Όσον αφορά το πρόγραμμα, ο Τσιώλης έδωσε έμφαση σε θέματα τακτικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα