«Προσοχή στα στημένα»

«Προσοχή στα στημένα»

Δημήτρης Τομαράς
«Προσοχή στα στημένα»

bet365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν είπε κάτι το ιδιαίτερο στους παίκτες του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Παρασκευής, αξίωσε όμως προσοχή στις στημένες φάσεις.

Το μήνυμα του Πορτογάλου προπονητή προς τους ποδοσφαιριστές του ήταν να «δώσετε μεγάλη προσοχή στα στημένα και τις φάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνά μας». Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δούλεψε πολύ πάνω στις στημένες φάσεις αλλά και σε θέματα τακτικής και τεχνικής προκειμένου να δει αυτά που θέλει από τους παίκτες του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού επιζητά να έχει η ομάδα του την πρέπουσα αντίδραση σε τέτοιες φάσεις, βγάζοντας με σωστό τρόπο τον κίνδυνο από την μικρή περιοχή της ομάδας και παράλληλα δημιουργώντας προϋποθέσεις για αντεπιθέσεις. Εκτός των άλλων η προσδοκία και η απαίτησή του είναι να δει πολύ καλές εμφανίσεις με Ατρόμητο και Άρσεναλ αλλά και θετικά αποτελέσματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα