Μπελάδες για Κουαρέσμα

Μπελάδες για Κουαρέσμα

Γιώργος Καραμάνος
Μπελάδες για Κουαρέσμα

bet365

Αντί να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, ο Κουαρέσμα βρέθηκε -τιμωρημένος από τον πρόεδρο- να προπονείται με τη Β’ ομάδα της Μπεσίκτας…

Τον Αύγουστο έφτασε μισή ανάσα από το να μετακομίσει στον Ολυμπιακό ως αντικαταστάτης του Κέβιν Μιραλάς. Στη Μπεσίκτας ήταν ξεκάθαρο πως δεν τον ήθελαν. Οχι πως δεν είναι καλός παίκτης ο Ρικάρντο Κουαρέσμα. Απλά στο «Ινονού» δεν δικιαολόγησε ποτέ τον ετήσιο μισθό των 3,75 εκατ. ευρώ. Τόσο καλά δεν έπαιξε ποτέ στην Τουρκία. Οπότε ο πρόεδρος της ομάδας, Φικρέτ Ορμάν του ζήτησε να μειώσουν το εν λόγω ποσό. Η περικοπή όμως ήταν μεγάλη, δηλαδή να πέσουν στα δύο εκατ.

Εννοείται πως ο 29χρονος Πορτογάλος αντέδρασε αρνητικά και έτσι τέθηκε στο περιθώριο. Τώρα ο πρόεδρος τον κάλεσε να μιλήσουν, ελπίζοντας πως θα είχε συνετιστεί, αλλά εισέπραξε και πάλι την άρνηση του Κουαρέσμα, με συνέπεια να λάβει ακόμα σκληρότερα μέτρα, στέλνοντας τον να προπονείται πλέον με τη Β’ ομάδα (με την αιτιολογία ότι ξεσηκώνει φασαρίες στα αποδυτήρια).

Τελικά δύσκολα θα παίξει μπαλίτσα φέτος ο Πορτογάλος, αλλά τα χρήματα του θα τα πάρει μέχρι δεκάρας και από τον Γενάρη θα μπορεί να διαπραγματευτεί (έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013) τον επόμενο σταθμό του που δεν αποκλείεται να είναι τα Ερυθρόλευκα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα