Σούσιτς: «Γκολ και νίκη στην Ελλάδα»

Σούσιτς: «Γκολ και νίκη στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Σούσιτς: «Γκολ και νίκη στην Ελλάδα»

bet365

Με σκοπό να βάλει ένα δύο ή και περισσότερα γκολ στην Ελληνική άμυνα έρχεται στην Αθήνα η Βοσνία, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Σαφέτ Σούσιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν περιμένει εκπλήξεις.

Με μόνο στόχο τη νίκη έρχεται στο Γ. Καραϊσκάκης η Βοσνία, που θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Μουντιάλ του 2014, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Σαφέτ Σούσιτς.

«Η ομάδα μας δεν μπορεί να παίξει αμυντικά και να πάει για το 0-0. Πάντα παίζουμε επιθετικά και η ενδεκάδα μας έχει 6-7 επιθετικογενείς παίκτες. Θα πάμε στην Αθήνα με στόχο τη νίκη, θέλουμε να πετύχουμε ένα ή δύο γκολ, ή και περισσότερα», τόνισε ο Βόσνιος προπονητής που συμπλήρωσε:

«Δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις. Πιθανότατα θα καλέσω τους ίδιους παίκτες. Είδα την Ελλάδα στον αγώνα με τη Λετονία, αλλά είχα περισσότερο στραμμένη την προσοχή μου στην τελευταία γιατί αμέσως μετά την αντιμετωπίζαμε. Έχω όμως το βίντεο και θα το παρακολουθήσω ξανά, όπως και το Ελλάδα-Λιθουανία. Μέχρι το παιχνίδι μας θα έχω σχηματίσει άποψη. Πιστεύω πως δεν θα έχει και η ελληνική ομάδα αλλαγές. Άλλωστε και στα δύο πρώτα ματς είχε μόνο μία αλλαγή στην ενδεκάδα. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις», κατέληξε.

 

Τελευταία Νέα