Πιεσμένος και... αποφασισμένος!

Πιεσμένος και... αποφασισμένος!

Δημήτρης Τομαράς
Πιεσμένος και... αποφασισμένος!

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, είναι αρκετά φορτωμένος με άγχος και πίεση τις τελευταίες μέρες στου Ρέντη, αν και προσπαθεί να μην το δείχνει τόσο, ωστόσο είναι αποφασισμένος για όλα.

Από την μία η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού στα παιχνίδια του σε Ελλάδα και Ευρώπη και από την άλλη τα διαρκή προβλήματα τραυματισμών καθώς και ορισμένα προβλήματα που έχουν ανακύψει στα αποδυτήρια της ομάδας έχουν επιφέρει πίεση, άγχος και προβληματισμό στον Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος βλέπει ότι κάποια πράγματα στην ομάδα δεν του έχουν βγει όπως θα ήθελε (σ.σ. σε όλα τα επίπεδα) και έτσι μοιραία δεν είναι όσο ικανοποιημένος θα έπρεπε και θα μπορούσε.

Ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες έχει μιλήσει στους παίκτες του σε μία προσπάθεια να τους ωθήσει να αποδώσουν ακόμα καλύτερα στην συνέχεια ενώ έχει ζητήσει και την συνδρομή των αρχηγών της ομάδας και των πιο έμπειρων παικτών έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιάσει άμεσα σαφώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Φέρεται αλλά και είναι διατεθειμένος αλλά και αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πετύχει όλα όσα έχει βάλει κατά νου.

Παράλληλα ο πρώην προπονητής της Μπράγκα θέλει να βεβαιωθεί ότι έχει την πλήρη στήριξη όλων των παικτών του αλλά και των αποδυτηρίων. Πρόκειται για ένα κομμάτι που έχει ορισμένους... πονοκεφάλους τον τελευταίο καιρό. Επιζητά πλήρη συσπείρωση και ένα κοινό μέτωπο όλων έτσι ώστε να μπει ο Ολυμπιακός στον πλέον σωστό δρόμο από αγωνιστικής μεριάς σε επίπεδο Ελλάδας αλλά και Ευρώπης.

Τα προσεχή παιχνίδια με Ατρόμητο και Άρσεναλ είναι σημαντικά και για τον Ολυμπιακό και για τον Ζαρντίμ. Οι Πειραιώτες καλούνται να πάρουν τους βαθμούς της νίκης στο Περιστέρι και να πραγματοποιήσουν μία αξιοπρεπή εμφάνιση στο Έμιρειτς και τον αγώνα με την Άρσεναλ στην 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσα σε αυτά τα δύο ματς ο κόουτς των ερυθρολεύκων έχει βάλει και εκείνο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα