Ετοιμο για ανακαίνιση το «Φρίουλι»

Γιώργος Κοντογεώργης
Ετοιμο για ανακαίνιση το «Φρίουλι»

bet365

Το πράσινο φως για να προχωρήσει η ανακαίνιση στο «Φρίουλι» της Ουντινέζε άναψαν η Ολυμπιακή επιτροπή και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο σύλλογος είναι κάνει την πρόταση παρουσία των Μέσων Ενημέρωσης τον Ιούλιο και πλέον πήρε το okay για να υλοποιηθεί το σχέδιο. «Αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα για το πρότζεκτ» είπε ο γενικός διευθυντής της Ουντινέζε, Αλμπέρτο Ριγκότο. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2013, με την ομάδα να έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί για 99 χρόνια το γήπεδο, το οποίο ανήκει στο δημοτικό συμβούλιο.

Το «Φρίουλι» κατασκευάστηκε το 1976 και ανακατασκευάστηκε για το Mundial του 1990, όμως είναι πολύ μεγάλο για τον αριθμό των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας. Στόχος είναι να έρθουν οι κερκίδες πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο και η χωρητικότητα να μειωθεί περίπου στις 25.000. Κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου στην Ιταλία μπορούσε να φιλοξενήσει σχεδόν 42.000 θεατές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα