«Έκλεψε» Μιγιάτοβιτς η Καβάλα

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
«Έκλεψε» Μιγιάτοβιτς η Καβάλα

bet365

Το «κόλπο γκρόσο» της σεζόν έκανε η ομάδα της Καβάλας, η οποία κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα και έκλεισε τον Κροάτη επιθετικό Μάριο Μιγιάτοβιτς, που πρόσφατα βρέθηκε με το ένα πόδι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Μπορεί το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής να αρχίζει αύριο και ο Ολυμπιακός Βόλου να φιλοξενεί την Καβάλα την Κυριακή, όμως οι «Αργοναύτες» άνοιξαν από τώρα το σκορ.

Η ομάδα της Καβάλας, που έχει κλέψει την παράσταση στο μεταγραφικό παζάρι, προχώρησε σε ακόμα μία κίνηση που θα ενισχύσει το ρόστερ της αλλά και την ψυχολογία της.

Ο λόγος για τον Κροάτη επιθετικό Μάριο Μιγιάτοβιτς, ο οποίος μέχρι πριν λίγες ημέρες «πρόβαρε» τα Ερυθρόλευκα, καθώς ήταν μία ανάσα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο 32χρονος θηριώδης φορ, με ύψος (1.92), έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης τα χέρια με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη και απομένει μόνο η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του με τις Όσιγεκ, Μπελίτσε, Σλάβεν Μπελούπο και Κάμεν Ίνγκραντ, ενώ από το 2006 και μετά έκανε «μετακόμισε» στην Αυστρία, αρχικά στη Λιντζ και μετά στη Λούστενάου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα