«Χ» στο facebook o Κατίδης!

«Χ» στο facebook o Κατίδης!

Gazzetta team
«Χ» στο facebook o Κατίδης!

bet365

Δεν άφησαν ανεπηρέαστο όπως φαίνεται τον Γιώργο Κατίδη τα σχόλια του Γιάννη Κοντοέ στο... group therapy της ΑΕΚ, σβήνοντας τον λογαριασμό που διατηρούσε στο facebook.

Συγκεκριμένα ο Κοντοές είχε πει στην ομιλία που υπήρξε στα αποδυτήρια της Ένωσης ότι «πολλές φορές ασχολούνται κάποιοι με χίλια δύο πράγματα και όχι με την ομάδα.

Με το facebook, με το ίντερνετ και γενικά με ότι δεν έχει σχέση με την προετοιμασία και τη συγκέντρωση μας στο παιχνίδι» και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός του «Δικεφάλου» φρόντισε να πράξει αναλόγως.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο twitter, ο προσωπικός του λογαριασμός στο facebook έχει απενεργοποιηθεί, με το σχόλιο που την συνόδευε να αναφέρει ότι: «Αφού πέφτουν κατάρες εκεί μέσα».

Μάλιστα ο Κατίδης βρήκε και υποστηρικτές σε αυτή την κίνησή του, μία εκ των follower του, να γράφει: «Ζηλεύουν Κατίδη, γι' αυτό!!!!!!», ενώ ένας άλλος: «Όντως.... μη σκας, κάτσε εδώ στο twitter που σ΄ αγαπάμε και σε θαυμάζουμε! εσύ κι ο Κοντοές τα δίνετε όλα, το βλέπουμε!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα