Διακόσιοι πιστωτές στον Άρη!

Διακόσιοι πιστωτές στον Άρη!

Τελειώνουν με το άρθρο 99 στον Άρη

Έναν κυκεώνα προβλημάτων έχουν να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι του Άρη, με τους πιστωτές της ΠΑΕ να ξεπερνούν τους 200 και το χρέος να υπολογίζεται στα 25 εκ. ευρώ.

Τρεις μόλις ημέρες έμειναν για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στο στρατόπεδο των «κιτρίνων» έχουν πάντα στραμμένα τα βλέμματά τους και στα εξωαγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Μπορεί να έχει γίνει ένα πρώτο βήμα με την υπαγωγή στο άρθρο 99 και το «πάγωμα» των χρεών για δύο μήνες, όμως αυτό παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα και συγκεκριμένα κυμαίνεται στα 23-24 εκ. ευρώ, ποσό που οι πιο δυσοίωνες προβλέψεις το εκτοξεύουν στα 27 εκ. ευρώ.

Αυτός είναι και ο λόγος που στον Άρη προσπαθούν να πετύχουν ένα γερό... κούρεμα, σε ένα αρκετά υψηλό ποσοστό μάλιστα, που θα φτάνει στο 40% κι ενώ την ίδια στιγμή καλούνται να αποδείξουν στο δικαστήριο ότι μπορεί να εξυπηρετηθεί το χρέος και τελικά ο σύλλογος να αποφύγει την χρεωκοπία.

Συν τοις άλλοις βέβαια οι «κίτρινοι» έχουν στις 9 Οκτωβρίου και την εκδίκαση της υπόθεσης του Ευθύμη Κουλουχέρη. Υπό το φάσμα της αφαίρεσης βαθμών, οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να... ξεπεράσουν το «αυτοδιοίκητο» της ΕΠΟ, ώστε να μην μπουν σε μεγάλους μπελάδες.

Best of internet