Ενοχλήσεις ο Τζιμπούρ!

Ενοχλήσεις ο Τζιμπούρ!

Gazzetta team
Ενοχλήσεις ο Τζιμπούρ!

bet365

Πρόβλημα στον Ολυμπιακό λίγα 24ωρα πριν το ματς με τον Ατρόμητο, καθώς ο Ράφικ Τζιμπούρ αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Μετά τους Φέισα, Φετφατζίδη ήταν η σειρά του Τζιμπούρ να προκαλέσει νέο «πονοκέφαλο» στον Ζαρντίμ. Ο Αλγερινός φορ στην απογευματινή προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις πίσω στο μηρό, με συνέπεια να μην ολοκληρώσει την προπόνηση. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ δεν είναι ανησυχητικές, ωστόσο, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή και αφού προηγηθεί μια ημέρα θεραπείας.

«Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Ράφικ Τζιμπούρ ένιωσε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο αριστερά και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή, αν και το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Τζαμέλ Αμπντούν συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, κάνοντας θεραπεία. Ο Λιούμπομιρ Φέισα έκανε επίσης θεραπεία αερόβιο πρόγραμμα, ενώ θεραπεία συνέχισε και ο Γιάννης Φετφατζίδης» τονίζεται στο ιατρικό δελτίο .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα