Κοιτάζει και Λουτσιάνο η Ξάνθη

Gazzetta team
Κοιτάζει και Λουτσιάνο η Ξάνθη

bet365

Σε αναζήτηση του διαδόχου του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκονται στην Ξάνθη. Οι ακρίτες εξετάζουν πολλές περιπτώσεις με αυτή του Λουτσιάνο ντε Σόουζα να παίζει δυνατά.

Η παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν κάτι που η αλήθεια είναι πως δεν περίμεναν στην Ξάνθη. Ο Χρήστος Πανόπουλος έδωσε το χρίσμα στον Βασίλη Δανιήλ αλλά μέχρι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει την ομάδα για την συνέχεια. Οι ακρίτες ψάχνουν για τον κατάλληλο και το όνομα που παίζει δυνατά το τελευταίο διάστημα είναι αυτό του Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

Ο Βραζιλιάνος πρώην τεχνικός της Καλλονής, έκανε μεγάλη καριέρα στην Ξάνθη ως ποδοσφαιριστής και στην πόλη έχει μόνο φίλους, ενώ σαν συν του είναι και οι πολύ καλές σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πανόπουλο. Ο Λουτσιάνο βέβαια δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος, καθώς δυνατά παίζει και το όνομα του Νίκου Κωστένογλου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και συμφωνία με ένα όνομα που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα