Από τη Νέα Υόρκη… με αγάπη!

Gazzetta team
Από τη Νέα Υόρκη… με αγάπη!

bet365

Αν και βρίσκονται στην… άλλη πλευρά του Aτλαντικού, στην μακρινή Νέα Υόρκη μια παρέα 13 ατόμων ζήτησε να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας του Παναιτωλικού βοηθώντας με τον δικό τους τρόπο τον σύλλογο!

Το αξιοσημείωτο είναι μάλιστα ότι οι περισσότεροι από τους 13 αυτούς ανθρώπους δεν έλκουν την καταγωγή τους από το Αγρίνιο ή την Αιτωλοακαρνανία, αλλά κατάγονται κι από άλλα μέρη της Ελλάδας όπως τα Γιάννενα, την Κρήτη και την Βόρεια Ελλάδα, αλλά δηλώνουν φίλοι του Παναιτωλικού!

Η… ομάδα αυτή που όπως αποκάλυψε η εκπομπή «ΣΠΟΡΤ στις 12» στον ΔΥΤΙΚΑ 9.61fm, έστειλε χρήματα στην διοίκηση για αγορά διαρκείας ενισχύοντας με τον τρόπο της τον σύλλογο αποτελείται από τους εξής:

Χαράλαμπο Πατέντα, Παναγιώτη Μαστοράκο, Χρήστο Καρνέσση, Νίκο Δελαπόρτα, Νίκο Σταυρουδάκη, Κοσμά Μπέσσα, Γιώργο Γιαννόπουλο, Μπάμπη Σπυρόπουλο, Αντώνη Περδικάρη, Μάικ Κατσούδα, Γιάννη Σταύρου, Σταύρο Σκούρα, Γιάννη Πεσλή! Από τους παραπάνω μόνο τέσσερις και συγκεκριμένα οι Κατσούδας, Γιαννόπουλος, Σπυρόπουλος και Μπέσσας είναι Αιτωλοακαρνάνες!

Το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ Παναιτωλικός, που είναι και συνδετικός κρίκος της προσπάθειας αυτής, κ. Γιώργος Τζελτζές μιλώντας για την κίνηση αυτή τόνισε:

«Από παλιά έχοντας πάει στην Νέα Υόρκη και στο Νιού Τζέρσεϊ κατάλαβα ότι πολλοί άνθρωποι παρακολουθούσαν την πορεία του Παναιτωλικού. Πίστευαν και πιστεύουν ότι είναι μια όαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι ότι πρόκειται και για ανθρώπους που δεν είναι από τον νομό αλλά κι από άλλα μέρη της Ελλάδας όπως η Κρήτη, τα Γιάννενα κι αλλού.

Είναι για αυτούς μια μικρή κίνηση, αλλά για μας μια συγκινητική κίνηση η βοήθεια τους για να γυρίσει ο Παναιτωλικός στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ζήτησαν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας αν και ποτέ δεν πρόκειται να έρθουν και να παρακολουθήσουν αγώνα από κοντά. Η διοίκηση θα αποφασίσει να τα διαθέσει σε φίλους του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Υπάρχει ήδη στην Νέα Υόρκη ένας πυρήνας της ομάδας και θέλουν να γίνει κάτι επίσημο. Αυτό θα το δρομολογήσουμε πολύ σύντομα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γίνει αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα