ΠΑΟ για Κετσπάγια!

ΠΑΟ για Κετσπάγια!

ΠΑΟ για Κετσπάγια!

bet365

Τον Τιμούρ Κετσπάγια φέρεται να ενόχλησε ο Παναθηναϊκός για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του και να τον «ψήσει» να αναλάβει το πόστο του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, ο Παναθηναϊκός πλησίασε τον Γεωργιανό τεχνικό και του έκανε πρόταση συνεργασίας. Ο Κετσπάγια από την πλευρά του χαρακτήρισε τιμητικό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, όμως η υπόθεση φαίνεται πως κόλλησε στο οικονομικό και αρνήθηκε προσωρινά.

Και αυτό γιατί ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ενημέρωσε τους «πράσινους» ότι δεν μπορεί να σπάσει εύκολα το συμβόλαιό του με την Εθνική ομάδα της Γεωργίας, ενώ παράλληλα τους αποκάλυψε ότι αμείβεται με ποσό της τάξης του ενός εκ. ευρώ. Χρήματα που φυσικά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να του προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα