Γκολ... 5 εκατομμυρίων!

Γκολ... 5 εκατομμυρίων!

Νίκος Αθανασίου
Γκολ... 5 εκατομμυρίων!

bet365

Οι επιχειρηματικές ενέργειες και επαφές του Γιάννη Αλαφούζου σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta,gr έχουν βρει στόχο και εξασφάλισαν πέντε εκατομμύρια ευρώ στα «πράσινα» ταμεία!

Όπως έχουμε αναφέρει από την περασμένη Κυριακή, οι επιχειρηματικές ενέργειες και επαφές του Γιάννη Αλαφούζου όλο αυτό το διάστημα πέτυχαν τον στόχο τους, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει συμφέρουσες για τον σύλλογο συμφωνίες με «όπλο» τα μελλοντικά έσοδα και να δώσει τεράστια οικονομική ανάσα στα ταμεία του συλλόγου, με ένα ποσό που φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και είναι εύκολα αντιληπτό το πόσο σημαντικό είναι για να βγει η χρονιά.

Όπως προκύπτουν από τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας αλλά και από όσα είπε ο Αλαφούζος στο πηγαδάκι με τους οπαδούς μετά το Δ.Σ, τα έξοδα της σεζόν είναι στα 28 εκατομμύρια ευρώ, τα έσοδα στα 25 και χάρη στην ΑΜΚ που «τρέχει» αναμένεται η φετινή σεζόν να είναι ίσα βάρκα, ίσα πανιά.

Χάρη στις ενέργειες του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, το... τάλιρο θα είναι άμεσα διαθέσιμο, τα επιπλέον έσοδα έχουν «κλειδώσει» και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για να κλείσει το χρέος που υπάρχει από τις προηγούμενες χρήσεις. Ένα χρέος που όπως είναι γνωστό ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια και ξεκάθαρος στόχος της διοίκησης είναι να το μειώσει αρχικά και να το εκμηδενίσει μέσα στην επόμενη τριετία, όντας συνεπής βέβαια στους διακανονισμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα