«Αισιόδοξος μετά τη συνάντηση με Βιντιάδη»

«Αισιόδοξος μετά τη συνάντηση με Βιντιάδη»

Gazzetta team
«Αισιόδοξος μετά τη συνάντηση με Βιντιάδη»

bet365

Για «ακόμη ένα τούβλο που μπήκε για το χτίσιμο της ΑΕΚ» έκανε λόγο ο Γιώργος Γρυσμπολάκης, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, μετά τη συνάντηση των Supporters με τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γρυσμπολάκης στον NovaΣΠΟΡ FM.

Για τις επαφές των Supporters με τον Βιντιάδη: «Κάναμε μια συνάντηση γνωριμίας με τον κ. Βιντιάδη. Οι Supporters έχουν θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ και είναι ευνόητο ότι ενδιαφέρονται απόλυτα για την επιβίωση και την ανάκαμψη της ΑΕΚ. Ο κ. Βιντιάδης είναι ένας πολύ σοβαρός και θετικός άνθρωπος και όλοι σχηματίσαμε εξαιρετική άποψη από την τρίωρη κουβέντα που είχαμε. Έχει απόλυτα στοιχειοθετημένη εικόνα της κατάστασης και δεν πετάει στα σύννεφα. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Για τη στάση που θα κρατήσουν από 'δω και πέρα οι Supporters: «Εμείς θα στηρίξουμε τον κ. Βιντιάδη, όπως θα κάναμε με κάθε υγιή επιχειρηματία που θα ήθελε να εμπλακεί στην ΠΑΕ. Και από τη συνάντηση που κάναμε, ο κ. Βιντιάδης μας έπεισε με την προσωπικότητα του και όσα μας είπε ότι είναι τέτοιος. Ούτως ή άλλως και μόνο ότι ψάχνει αναλυτικά τα στοιχεία και μας έχει ζητήσει αρκετές φορές επιπλέον, δείχνει ότι πρόκειται για σοβαρό άνθρωπο».

Για την εντύπωση που αποκόμισε από τη συνάντηση: «Προσωπικά έφυγα με την αίσθηση ότι μπήκε ένα τούβλο παραπάνω στο χτίσιμο της ΑΕΚ. Πλέον είναι θέμα του κ. Βιντιάδη το πώς θα κινηθεί, ωστόσο εμένα έμεινε μια αισιόδοξη εικόνα ότι θα προχωρήσει το θέμα. Αν δεν αισιοδοξούσαμε, δεν θα ήμασταν εδώ. Η ΑΕΚ είναι ιδέα και πρέπει να τη βοηθήσουμε όλοι μας. Ελπίζουμε λοιπόν ότι όλα θα πάνε καλά και η ΑΕΚ θα ξαναρχίσει να πρωταγωνιστεί και όχι να έχει τη σημερινή κατάντια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα