Σίσιτς για... κρίση και Παναθηναϊκό!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Σίσιτς για... κρίση και Παναθηναϊκό!

bet365

Σίγουρος για την παραμονή στην κατηγορία ο Μίρνες Σίσιτς μίλησε στους Σλοβένους για την κρίση που δεν... αγγίζει τον ΟΦΗ, αλλά τον Παναθηναϊκό!

«Ήμουν σε εξαιρετική κατάσταση, με ενέπνεε αυτό το ματς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνισή μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως πετύχαμε την πρώτη μας νίκη. Μετά από την επιτυχία κόντρα στην ΑΕΚ έχουμε καλύτερη ψυχολογία. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία όσο το δυνατόν συντομότερα. Έχουμε μια σταθερή ομάδα, αρκετούς ταλαντούχους παίκτες και είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε το στόχο μας» τόνισε ο Σλοβένος σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το ματς με την ΑΕΚ και την εξαιρετική του εμφάνιση!

«Στην Κρήτη οι τουρίστες είναι πολλοί... Η κρίση πάντως είναι αισθητή παντού και φυσικά επηρεάζει την ποιότητα. Ευτυχώς όμως για μας οι πληρωμές γίνονται κανονικά, παλιά χρέη σε παίκτες εξοφλούνται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Στόχος είναι τα επόμενα δυο χρόνια να μην υπάρχουν καθόλου χρέη» υποστήριξε ο Σίσιτς.
«Πριν το ματς φιλοξενήθηκα σε δυο τηλεοπτικούς σταθμούς και είχα προειδοποιήσει πως η Μάριμπορ είναι πολύ καλή ομάδα και ικανή να κάνει τη ζημιά στον Παναθηναϊκό. Δεν με πίστεψαν και η Μάριμπορ έκανε μια μεγάλη νίκη. Τώρα οι Έλληνες συνειδητοποίησαν ότι στη Σλοβενία ​​μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, αν και είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός διέρχεται σοβαρή κρίση» κατέληξε ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα