«Υποψήφιος για Ρόμα ο Τοροσίδης»

«Υποψήφιος για Ρόμα ο Τοροσίδης»

Δημήτρης Τομαράς
«Υποψήφιος για Ρόμα ο Τοροσίδης»

bet365

Το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη, καλά κρατεί όπως υποστήριζαν την Τρίτη τα ιταλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το site europeo2012.it σε ρεπορτάζ του αναφέρει πως ο διεθνής αμυντικός είναι υποψήφιος για την Ρόμα τονίζοντας πως «οι υποψήφιοι για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα είναι ο Γερμανός Σεμπάστιαν Γιούνγκ (22 χρόνων, Άϊντραχτ Φρανφούρτης) και ο Έλληνας Βασίλης Τοροσίδης, που παίζει στον Ολυμπιακό».

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου προσφέρεται σε απόδοση 1.72 στην betfair

Επιπλέον τονίζει ότι στο στόχαστρο της Ρόμα έχει μπει και ο Λούκας Πίστσεκ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, που είναι πια μία από τις προτεραιότητές της. Ακόμα επισημαίνεται ότι ίσως υπάρξουν σχετικές εξελίξεις τον Γενάρη. Με άλλα λόγια οι Ρωμαίοι εξακολουθούν να ασχολούνται με τον Τοροσίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα