«Άκυρο» της ΕΠΟ στον Αρη!

«Άκυρο» της ΕΠΟ στον Αρη!

Gazzetta team
«Άκυρο» της ΕΠΟ στον Αρη!

bet365

Μπλεξίματα φαίνεται πως θα έχει ο Άρης με την υπόθεση του Ευθύμη Κουλουχέρη, καθώς η ΕΠΟ δεν αναγνωρίζει την προσωρινή διαταγή του άρθρου 99 και το φάσμα της αφαίρεσης βαθμών είναι ορατό.

Οι «κίτρινοι» εξακολουθούν να έχουν ανοιχτό μέτωπο με τον πρώην παίκτη τους -και πλέον του Πανιωνίου- ο οποίος έχει λαμβάνειν 90.000 ευρώ. Ο ίδιος μάλιστα δεν δέχεται κανένα συμβιβασμό και ζητάει να του καταβληθεί όλο ποσό, κάτι που σημαίνει πως ο Άρης κινδυνεύει άμεσα με αφαίρεση βαθμών.

Η νίκη του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ προσφέρεται σε απόδοση 7.25 στη unibet

Μετά την ένταξη ωστόσο της ΠΑΕ στο άρθρο 99 και την προσωρινή διαταγή για δίμηνη αναστολή απαιτήσεων από τρίτους, οι άνθρωποι του συλλόγου κατέθεσαν τα σχετικά υπομνήματα στην ΕΠΟ για να βάλουν στον «πάγο» την υπόθεση Κουλουχέρη.

Όπως ωστόσο αναφέρει το «dikisports», η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν αναγνωρίζει το συγκεκριμένο άρθρο, κάτι που αν τελικά επιβεβαιωθεί, θα φέρει τους Θεσσαλονίκεις με την... πλάτη στον τοίχο και τον κίνδυνο φυσικά της αφαίρεσης βαθμών να βρίσκεται προ των πυλών. Εξάλλου έχει ήδη διαμηνυθεί στον παίκτη ότι δεν υπάρχει αυτή την στιγμή η δυνατότητα να του καταβληθούν και οι 90.000 ευρώ που του οφείλονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα