Μέσα ο «Σάλπι» για Αρη

Gazzetta team
Μέσα ο «Σάλπι» για Αρη

bet365

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και επέστρεψε στις προπονήσεις, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι με τον Άρη.

Ο διεθνής επιθετικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης και έδειξε ότι θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους». Ωστόσο, ακόμα είναι άγνωστο το αν θα βρεθεί στον πάγκο ή στην 11άδα, καθώς ο Αθανασιάδης με τον Λόρενς δείχνουν να έχουν «δέσει» καλά.

Από την άλλη, ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Ματέους Βιβιάν ανεβάζουν σιγά-σιγά στροφές, αλλά ο Δώνης δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους.

Όσον αφορά την μετακίνηση των οπαδών και το κοινό αίτημα που κατέθεσαν ΠΑΟΚ και Άρης για τους 1000 φιλοξενούμενους στα μεταξύ τους ματς, η Πολιτεία αναμένεται να αποφασίσει την Τρίτη (25/09), λαμβάνοντας πάντως υπόψη της και την αρνητική γνωμάτευση της αστυνομίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα