Το «έσπασε» η Σεβίλλη

Gazzetta team
Το «έσπασε» η Σεβίλλη

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Σεβίλλη άλωσε το «Ριαθόρ» επικρατώντας με 2-0 της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία έτρεχε ένα εκπληκτικό αήττητο σερί στα τελευταία 25 παιχνίδια.

Με τους Νεγκρέδο και Ράκιτιτς να σκοράρουν στο 75΄και το 84΄, οι Σεβιγιάνοι πε΄ρασαν και από την «καυτή» έδρα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι κατά τη δια΄ρκεια του αγώνα. Στο 19΄ με τον Χεσούς Νάβας οι φιλοξενούμενοι και στο 39΄με τον Αγκιλάρ οι γηπεδούχοι.

Έτσι λοιπόν, η ομάδα του Μισέλ Γκονζάλεθ έχει σκαρφαλώσει πλέον στην δεύτερη θέση με 11 βαθμούς, μαζί με τη Μαγιόρκα και την Μάλαγα, ενώ η Λα Κορούνια έμεινε στην 10η θέση με 6 βαθμούς.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα