Ακόμα να δουν χαρά…

Gazzetta team
Ακόμα να δουν χαρά…

bet365

Μόλις τρεις ομάδες δεν έχουν καταφέρει στις 4 πρώτες αγωνιστικές να πανηγυρίσουν έστω και μία φορά τη νίκη. ΑΕΚ, Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα φεύγουν συνεχώς με σκυμμένο το κεφάλι.

Καλό το θέαμα τα όμορφα γκολ και ότι γουστάρει να δει ο καθένας, αλλά σε ένα πρωτάθλημα αυτό που έχει σημασία είναι οι νίκες και οι βαθμοί. Στην φετινή Σούπερ Λίγκα βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική και μόλις τρεις ομάδες είναι αυτές που ακόμα δεν έχουν φύγει με ψηλά το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο. Οι ΑΕΚ, Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα μετράνε μόνο ήττες και γι’ αυτό βρίσκονται και στις τρεις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Με βάση τους βαθμούς, θα σκεφτείτε πως και ο Παναθηναϊκός για να έχει δύο βαθμούς δεν έχει νίκη, αλλά θυμίζουμε πως είχε κερδίσει στην Λιβαδειά και οι βαθμοί του είναι 2 γιατί έχει -2 από πέρσι για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό.

Μόλις ένας βαθμός για τους μικρούς του Βλάχου

Το όνομα πουν σίγουρα κάνει κλικ όταν αναφερόμαστε στις τρεις ομάδες που δεν έχουν ακόμα νίκη, είναι χωρίς αμφιβολία αυτό της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» σε τέσσερις αγώνες μετράνε μόλις μια ισοπαλία και τρεις ήττες και βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα πιτσιρίκια του Βαγγέλη Βλάχου προσπαθούν, αλλά δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν και όσο περνάει ο καιρός και δεν το κάνουν, τόσο πιο άσχημα γίνονται τα πράγματα, καθώς μιλάμε και για ποδοσφαιριστές που είναι μικροί σε ηλικία.

Τι έχει κάνει μέχρι τώρα

1η αγωνιστική: ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-1
2η αγωνιστική: Ξάνθη-ΑΕΚ 1-0
3η αγωνιστική: ΑΕΚ-Άρης 1-1
4η αγωνιστική: ΟΦΗ-ΑΕΚ 2-1

Μια ισοπαλία και οι «Φαίακες»

Η άλλη ομάδα χωρίς νίκη και με μόλις έναν βαθμό στο πρωτάθλημα είναι η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες» δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά, αν και θα μπορούσαν με την Ξάνθη στο νησί να πάρουν το τρίποντο. Δεν το έκαναν και συνεχίζουν την προσπάθεια για σωτηρία. Το θετικό σε σχέση με την ΑΕΚ είναι πως όλα αυτά τα χρόνια έχουν μάθει να ζουν με το άγχος του υποβιβασμού και δεν είναι λίγες οι φορές που τα έχουν καταφέρει ακόμα και την τελευταία στιγμή, οπότε δεν γίνεται να κριθούν από την 4η αγωνιστική.

Τι έχει κάνει μέχρι τώρα

1η αγωνιστική: Κέρκυρα-Ατρόμητος 0-2
2η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα 3-0
3η αγωνιστική: Κέρκυρα-Ξάνθη 1-1
4η αγωνιστική: Άρης-Κέρκυρα 1-0

Θα μπορούσε περισσότερα ο ΠΑΣ

Από τους τρεις αυτός που δείχνει σε καλύτερη φάση μέχρι στιγμής, κυρίως αγωνιστικά είναι ο ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες έχουν δύο βαθμούς με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, αλλά έχουν καταφέρει τόσο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ όπου πήραν τον έναν βαθμό, όσο και με τον Ολυμπιακό στα Γιάννενα να δείξουν πως διαθέτουν το σύνολο για να μπορέσουν να μείνουν στην κατηγορία. Βέβαια καλά τα μπράβο για τις εμφανίσεις, αλλά για να έρθει η σωτηρία χρειάζονται πόντοι και νίκες και καλό θα είναι να έρθουν και γρήγορα.

Τι έχει κάνει μέχρι τώρα

1η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 0-0
2η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
3η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2
4η αγωνιστική: Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα