Αργεί ο Σο
Ο Πάπε Σο υπολογιζόταν να ήταν στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, όμως, θα είναι στη διάθεση του Φερέιρα σε δύο εβδομάδες.
Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού καθώς από την προετοιμασία ταλαιπωρείται από μια θλάση.
Ο Φερέιρα υπολόγιζε να τον πάρει στην αποστολή για το ματς της Λιβαδειάς, όμως, τον άφησε εκτός και όπως όλα δείχνουν ο Πάπε Σο θα είναι έτοιμος σε 10 με 15 μέρες για να αγωνιστεί με το τριφύλλι στο στήθος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
