Βλάχος: «Δεν υπήρχαμε...»

Βλάχος: «Δεν υπήρχαμε...»

Gazzetta team
Βλάχος: «Δεν υπήρχαμε...»

bet365

Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ άξιζε τη νίκη αναγνώρισε ο Βαγγέλης Βλάχος στις δηλώσεις του, προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί η ΑΕΚ παρουσιάστηκε τόσο κακή.

«Ο Σίσιτς και ο μεγάλος φόβος του «Γεντί Κουλέ» ήταν οι αιτίες όχι για να μην μπορούμε να αλλάξουμε πάσες στο γήπεδο αλλά να μην υπάρχουμε. Εκεί διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα και ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί, στο δεύτερο μέρος ρισκάραμε όμως δεν έφτανε αυτό. Ο ΟΦΗ έπαιξε στο δεύτερο μέρος πιο σωστά, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του Σίσιτς και του Κουτσιανικούλη», τόνισε ο τεχνικός της Ένωσης και συμπλήρωσε: «Θα δίνω πάντα συγχαρητήρια στην προσπάθεια των παιδιών της ΑΕΚ αλλά και του ΟΦΗ. Όμως δεν θα ήμουν ειλικρινής αν δεν έλεγα ότι το αποτέλεσμα μας προβληματίζει, τόσο εμένα όσο και την ίδια την ΑΕΚ. Η συγκομιδή ενός βαθμού σε τέσσερα παιχνίδια είναι προβληματισμός μεγάλος για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα