«Λίφτινγκ» από Φερέιρα!

«Λίφτινγκ» από Φερέιρα!

Νίκος Αθανασίου
«Λίφτινγκ» από Φερέιρα!

bet365

Πίντο, Μαρίνο, Μαυρία, Φορναρόλι και Τοτσέ έδειξε πως σκέφτεται να ξεκινήσει κόντρα στον Ατρόμητο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλάζοντας κατά το ήμισυ σχεδόν την ενδεκάδα του Μάριμπορ!

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο Μάριμπορ ήταν απογοητευτική, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι... τρελαμένους με τους ποδοσφαιριστές του και για αυτό έδειξε σήμερα στην Παιανία πως ετοιμάζει αρκετές αλλαγές. Μάλιστα, αν κάνει στη πράξη όσα δοκίμασε σήμερα στον πάγκο θα μείνουν οι Βελάσκες, Λάζαρος, Ζέκα και Κουίνσι ενώ έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται ο Κατσουράνης λόγω της γνωστής τιμωρίας.

Στη δοκιμή που έκανε κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Βύντρα και ο Πίντο με τον Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας. Μαρίνος και Βιτόλο τα αμυντικά χαφ, στις πτέρυγες Μαυρίας, Σισοκό, ο Φορναρόλι ελεύθερος και στη κορυφή θα επιστρέψει ο Τοτσέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα