Βάζει «σφραγίδα»!

Βάζει «σφραγίδα»!

Νίκος Αθανασίου
Βάζει «σφραγίδα»!

bet365

Στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης ξεκινά και τυπικά η νέα εποχή στη ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τις αλλαγές στο διοικητικό επίπεδο να είναι σαρωτικές!

Ο Παναθηναϊκός «υποφέρει» στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά εκτός από τις απαραίτητες ενέργειες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την προσπάθεια για αλλαγή νοοτροπίας, θα υπάρξουν και αρκετές διαφοροποιήσεις, κυρίως σε πρόσωπα, στο διοικητικό κομμάτι.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου προσφέρεται σε απόδοση 2.20 στην betfair

Εξάλλου, από τα μέσα Ιουλίου όταν και τυπικά μεταβιβάσθηκε το 54,7% της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», κανένα πρόσωπο μέσα στην ΠΑΕ δεν προερχόταν από το σωματείο και δεν ήταν επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου. Ο «mr.ΣΚΑΪ» δεν ήθελε να προχωρήσει σε αλλαγές πριν διαπιστώσει αν το υπάρχον «ρόστερ» λειτουργεί ικανοποιητικά και προτού να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για όλους και για όλα.

Όπως είναι γνωστό, η λειτουργία της ΠΑΕ δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, και για τον λόγο αυτό ο Αλαφούζος ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές βάζοντας τη «σφραγίδα» της νέας εποχής αλλά και ανθρώπους της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» σε θέσεις-κλειδιά.

Παναγόπουλος, Παναγιωτίδης και... πρόεδρος!

Ένας από τους ανθρώπους που επί της ουσίας αποτελούν το δεξί χέρι του Αλαφούζου και ασχολούνται όλη μέρα με τον Παναθηναϊκό είναι ο Χρήστος Παναγόπουλος. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει αντιπρόεδρος ενώ είναι αρκετά πιθανό το να αναλάβει το «χαρτοφυλάκιο» της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ, καθώς το «σκληρό» προφίλ του ταιριάζει στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει κατά καιρούς το «τριφύλλι».

Παράλληλα, ο Γιάννης Παναγιωτίδης που ασχολείται με το πρότζεκτ της λαϊκής βάσης και είναι μικρομέτοχος, αναμένεται να αναβαθμιστεί ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα του προέδρου και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Όσοι είναι κοντά στον Αλαφούζο του προτείνουν να αναλάβει εκείνος αλλά για αυτή την περίοδο δεν είναι ιδιαίτερα «ζεστός» και το σενάριο αυτό δεν έχει πολλές πιθανότητες. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, είναι ένας από τους υποψηφίους αλλά όχι με τις πιθανότητες των προηγούμενων ημερών. Άρα, λοιπόν, δεν πρέπει να αποκλείσουμε κάποια... έκπληξη.

Σκέψεις για γενικό αρχηγό

Παράλληλα, και μετά την συζήτηση που θα έχει ο Αλαφούζος με τον Φερέιρα, θα αποφασιστεί αν χρειάζεται ένας γενικός αρχηγός μέσα στα αποδυτήρια για να βοηθά τον Πορτογάλο τεχνικό και να «σφίξει» παραπάνω τα λουριά. Το αν θα είναι ο Κώστας Ελευθεράκης που αυτή την στιγμή έχει ρόλο τεχνικού συμβούλου ή κάποιος άλλος, θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα