«Ακόμα δεν είδατε τίποτα»

«Ακόμα δεν είδατε τίποτα»

Gazzetta team
«Ακόμα δεν είδατε τίποτα»

bet365

Ο Παόυλο Μασάντο άφησε υποσχέσεις για το μέλλον του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θέλει να γράψει ιστορία στην ομάδα κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην επίσημη μπουτίκ του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος μέσος βρέθηκε στο Red Store στο «Γ. Καραϊσκάκης», υπέγραψε αυτόγραφα στους οπαδούς που είχαν συγκεντρωθεί και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Θα σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα δύο ημίχρονα του αγώνα με τον Πανθρακικό; Σε απόδοση 1.83 στη unibet

«Είναι ωραίο να γνωρίζω από κοντά τον κόσμο του Ολυμπιακού. Και να του δίνω αυτόγραφα. Η παρουσία τους εδώ δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και αποδεικνύει ότι είναι ένας σύλλογος που παίζει μόνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για ό,τι καλύτερο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτό είναι σημαντικό να είσαι κοντά στον κόσμο», είπε αρχικά για να προσθέσει:

«Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπά. Ακόμη δεν έχει δει τίποτα από εμένα. Έχω πολλά να δώσω στην ομάδα. Θέλω να γράψω ιστορία στον Ολυμπιακό και να αφήσω στο στίγμα μου στην ομάδα».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στην ευκαιρία που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς με τον Πανθρακικό: «Τρεις ήμερες μετά από μια τέτοια ήττα μπορεί να είναι καλό που παίζουμε ένα αγώνα πρωταθλήματος γιατί με μια νίκη θα ανακάμψουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα