Πρώτη νίκη εκτός και... εντός!

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Πρώτη νίκη εκτός και... εντός!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την πρώτη νίκη που πέτυχε ο ΑΡΗΣ με την προσωρινή διαταγή για το άρθρο 99 και την πρώτη… αγωνιστική που πρέπει να ακολουθήσει κόντρα στην Κέρκυρα.

Αρκετές φορές μέχρι τώρα έχω αναφερθεί μέσω του blogστα θετικά και τα αρνητικά μιας υπαγωγής στο άρθρο 99. Τι μπορεί να πετύχει ο ΑΡΗΣ , αλλά και σε ποιους κινδύνους… μπαίνει αν ακολουθήσει τον συγκεκριμένο δρόμο. Με την απαραίτητη επισήμανση των ίδιων των νομικών που χειρίστηκαν την υπόθεση (Χριστοφορίδης, Αργυριάδης, Τσομίδης) και πέτυχαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με την προσωρινή διαταγή ότι δεν ήταν δυνατόν να ξεκινήσει νωρίτερα αυτή η διαδικασία (για λόγους αδειοδότησης από ΕΕΑ, έλλειψη φορολογικής ενημερότητας), η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ και η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ μέχρι τώρα έχουν κάνει ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ παρά τις καθημερινές επιθέσεις λασπολογίας που δέχονται οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν… τρέξει το καράβι από τον Ιούνιο και έπειτα.

Η νίκη του Άρη επί της Κέρκυρας προσφέρεται σε απόδοση 1.75 στην bwin

Γιατί όσο κι αυτονόητο κι αν είναι για ένα σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ να πάρει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα, να πάρει την άδεια από την ΕΕΑ, να εξασφαλίσει τα κανονικά δελτία μετά τα προσωρινά που αρχικά είχαν εκδοθεί και τελικά να πάρει μία προσωρινή διαταγή που στην χειρότερη των περιπτώσεων θα της δώσει ένα διάστημα δυο μηνών για να διακανονίσει όσα μπορεί από τα χρέη του και φυσικά στην καλύτερη να βάλει σφραγίδα σωτηρίας στην ομάδα. Προσέξτε αναφέρομαι στην προσωρινή διαταγή και μόνο και όχι στην φυσική εξέλιξη υπαγωγής στο άρθρο 99. Για να φτάσουμε εκεί υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα με τεράστιο όγκο δουλειάς από τους νομικούς της ομάδας και όχι μόνο.

Αυτή η υπόθεση ήταν όμως μία ακόμα νίκη σε εξωαγωνιστικό επίπεδο που δίνει μετά από καιρό και ένα τόνο αισιοδοξίας στον κόσμο της ομάδας. Αισιοδοξία που πρέπει να αποτυπωθεί με μαζική παρουσία αύριο στο Κλ. Βικελίδης προκειμένου να έρθει και η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο κόσμος θα είναι εκεί, αλλά πρέπει το ίδιο να συμβεί και με την ομάδα. Πειραματισμοί και εμφανίσεις όπως των αγώνων με Πανιώνιο και ΑΕΚ πρέπει να μείνουν στο παρελθόν κι ο ΑΡΗΣ να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτό κι αν είναι από τα αυτονόητα…

Υ.Γ.1 Για μία ακόμα φορά ο ΑΡΗΣ απέδειξε ότι είναι η ομάδα που θέλει τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ να διεξάγονται με κόσμο και των δυο. Δέχθηκε να πάρει λιγότερα εισιτήρια από το 5% και έτσι οι δυο ομάδες συμφώνησαν στην αμοιβαία παραχώρηση 1000 εισιτηρίων. Ωστόσο θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι Αστυνομία και ΓΓΑ θα απαγορέψουν τις μετακινήσεις. Τζάμπα μαλώνουμε κοινώς…

Υ.Γ.2 Τεράστια η κίνηση με την απόκτηση του Πελεκάνου. Αλλάζουν τα δεδομένα πλέον στον μπασκετικό ΑΡΗ και σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση της ΚΑΕ που έχοντας τεράστια προβλήματα στην πλάτη της από το προηγούμενη διοικητικό καθεστώς, έχει καταφέρει να στελεχώσει την ομάδα με αξιόλογους παίκτες και με πολύ χαμηλό μπάτζετ. Αν βγουν και οι Αμερικανοί…

Υ.Γ.3 Κάποια πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο ορισμένοι θέλουν να τα παρουσιάζουν. Δεν είναι δυνατόν να έχεις κάνει προσφυγή πριν κάποια χρόνια και να ζητάς αφαίρεση βαθμών, να στο «συγχωρούν», να σου κάνουν πρόταση δυο φορές για να βοηθήσεις την ομάδα, να μην καταδέχεσαι ούτε καν να απαντήσεις και μια ωραία μέρα να πηγαίνεις… κύριος να προπονηθείς στις εγκαταστάσεις της. Θέλει απίστευτο θράσος και να έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, έστω κι αν στα 32 είσαι ήδη… βετεράνος. Και φυσικά ήταν λάθος που επιτράπηκε έστω μία φορά και ευτυχώς διορθώθηκε την επόμενη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!