Κοντά σε Ρομέου ο Λεβεαδειακός

Gazzetta team
Κοντά σε Ρομέου ο Λεβεαδειακός

bet365

Την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του με την απόκτηση του Βραζιλιάνου Ρομέου, γνωστού από τη θητεία του στην ΑΕΛ, επιδιώκει ο Λεβαδειακός, που βρίσκεται μια ανάσα από τον παίκτη.

Ο 27χρονος βρίσκεται ήδη στη Λειβαδιά και σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, φέρεται να έχει συμφωνήσει! Το όνομά του είχε ακουστεί για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, αλλά τελικά δεν προχώρησε για καμιά από τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται πολύ κοντά στους Βοιωτούς. Το μοναδικό θέμα που απομένει είναι να βρεθεί η φόρμουλα απόκτησής του, αφού τυπικά δεν έχει μείνει ελεύθερος από τη Λάρισα και θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα της UEFA για να διεκδικήσει την ελευθερία του.

Ο Ρομέου θα αποτελέσει τον τρίτο Βραζιλιάνο μετά τον Πινέιρο και τον Ροτζέιρο, ενώ θα δώσει στον Γιώργο Παράσχο μία σημαντική λύση σε ένα χώρο που είχε περιορισμένες επιλογές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα