Επιστολή ενότητας από Φέργκιουσον!

Gazzetta team
Επιστολή ενότητας από Φέργκιουσον!

bet365

Ο Άλεξ Φέργκιουσον δίνει τη δική του... μάχη, ώστε η έχθρα και τα συνθήματα που σοκάρουν ανάμεσα στους οπαδούς Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ να σταματήσουν. Η επιστολή του Σκωτσέζου!

«Πάντα τα θύματα, εσείς δεν φταίτε ποτέ» ήταν το σύνθημα οπαδών της Γιουνάιτεντ που προκάλεσε... σοκ στην Αγγλία λίγες ημέρες μετά την μαύρη επέτειο του «Χίλσμπορο». Ο Άλεξ Φέργκιουσον δίνει τη δική του μάχη για να σβήσει την έχθρα και με προσωπική του επιστολή που θα εκφωνηθεί την Κυριακή από τα μεγάφωνα στέλνει μήνυμα ενότητας!

«Αγαπητοί φίλοι,
Η σπουδαία υποστήριξη που μας δείξατε την περασμένη σεζόν στο Anfield ήταν ότι καλύτερο για εμάς. Θέλω να επιδείξετε την ίδια πρόοδο και σήμερα.
Η σημασία της μέρας (Κυριακή) δεν αφορά την αντιπαλότητα των δύο ομάδων. Σήμερα (Κυριακή) πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το τι κάνει τη Γιουνάιτεντ, την καλύτερη ομάδα στον κόσμο.
Η αντιπαλότητά μας με τη Λίβερπουλ βασίζεται στην αποφασιστικότητα και των δύο μας να βρεθούμε στην κορυφή- την επιθυμία μας να ανακηρυχθούμε κορυφαίοι έναντι του συλλόγου που κατείχε αυτόν τον «τίτλο» για πολύ καιρό.
Δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε ποτέ να βασίζεται σε προσωπική έχθρα. Μόλις δέκα ημέρες πριν ακούσαμε τη τραγική αλήθεια σχετικά με το θάνατο των 96 οπαδών που πήγαν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, αλλά ποτέ δεν επέστρεψαν. Ό, τι συνέβη σε αυτούς θα έπρεπε να ξυπνήσει τη συνείδηση όλων όσων συνδέονται με το ποδόσφαιρο
Η σπουδαία μας ομάδα στέκεται μαζί με τους εξίσου σπουδαίους γείτονες, της Λίβερπουλ για να θυμηθούμε εκείνη την απώλεια και να αποτείνουμε φόρο τιμής στην εκστρατεία τους για δικαιοσύνη. Ξέρω ότι μπορώ να βασίζομαι σε εσάς.
Με εκτίμηση, Σερ Άλεξ Φέργιουσον»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα