Πρώτο βήμα για άρθρο 99!

Πρώτο βήμα για άρθρο 99!

Gazzetta team
Πρώτο βήμα για άρθρο 99!

bet365

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση της ΠΑΕ Άρης για έκδοση προσωρινής διαταγής για την υπαγωγή της στο άρθρο 99, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» κερδίζουν δύο μήνες!

Το αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα έγινε σε πρώτη φάση δεκτό από το Πρωτοδικείο, το οποίο ουσιαστικά δίνει εντολή αναστολής πληρωμών για δύο μήνες. Κανείς από τους πιστωτές του Άρη πλέον για αυτό το διάστημα δεν μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον του, ενώ είναι σημαντικό ότι το «πάγωμα» ισχύει και για τις οφειλές προς την ΕΠΟ!

Φυσικά, η συγκεκριμένη απόφαση δεν... άρεσε στους πιστωτές του συλλόγου, κάποιοι εκ των οποίων είχαν παρουσία στην εκδίκαση προκειμένου να πιέσουν για αρνητική απάντηση! Ωστόσο, το Πρωτοδικείο πείστηκε από τους νομικούς εκπροσώπους των κίτρινων οι οποίοι πέτυχαν το στόχο τους και κέρδισαν πολύτιμο χρόνο για την ομάδα.

Στόχος είναι το κούρεμα του χρέους και στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, αφού τα χρέη της ΠΑΕ φτάνουν στο σύνολό τους τα 21 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα