Με τις ευλογίες του Νοτιά...

Με τις ευλογίες του Νοτιά...

Γιώργος Τσακίρης
Με τις ευλογίες του Νοτιά...

bet365

Συνάντηση με τον Νίκο Νοτιά είχε ο Δημήτρης Βιντιάδης. «Να δούμε και για το προπονητικό», είπαν μεταξύ άλλων... Διαβάστε στo gazzetta.gr για τους διαλόγους των δύο ανδρών και το ραντεβού στο Λονδίνο με τον Χάρις.

Για περισσότερο από δύο ώρες μίλησαν Νοτιάς και Βιντιάδης στην Αθήνα, με τον υποψήφιο επενδυτή να μην πηγαίνει τελικά σήμερα στο Λονδίνο, όπως λανθασμένα αναφέρθηκε. Ο Βιντιάδης γνωστοποίησε επί της ουσίας το ενδιαφέρον του ίδιου και του Χάρις για την ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ στην ατζέντα της κουβέντας δεν έλειψε και το θέμα του προπονητικού κέντρου. Αυτό βέβαια είτε πρόκειται για το ενοίκιο του, είτε ακόμα και για το πως θα μπορούσε στο μέλλον να περάσει στα χέρια της Ένωσης, αν και εφόσον αποφάσιζαν Βιντιάδης και Χάρις να προχωρήσουν στην επένδυση.

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να γίνει ραντεβού του Νοτιά με τον Χάρις στο Λονδίνο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, αυτό θα σημαίνει ότι το θέμα προχωράει κανονικά και ο «Mr fix it» θα έχει βρει τις λύσεις στα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ, κοινώς επενδυτές.

Οι Βιντιάδης και Νοτιάς μίλησαν για όλα τα ζητήματα της ΑΕΚ, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να εξηγεί τα πάντα όσον αφορά την δική του εμπλοκή από το 2004 ως σήμερα. Στην ουσία της συζήτησης οι δύο άνδρες συμφώνησαν όπως φαίνεται σε όλα σχετικά με το πως θα προχωρήσει το deal, αν κι εφόσον αποφασίσουν κάτι τέτοιο Βιντιάδης και Χάρις, με βασικό ζητούμενο το αν θα μπουν τα λεφτά απευθείας στα ταμεία της ΠΑΕ, κάτι στο οποίο δεν έφερε αντίρρηση ο Νοτιάς.

Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει την δυνατότητα να συνεχίσει να «ματώνει» για την ΑΕΚ και δεν θα μπορούσε μόνος του να συνεχίσει να συντηρεί το «μαγαζί». Πάντως δεν απέκλεισε -στο μέτρο του δυνατού πάντα- να συμμετάσχει στο μέλλον, αν και από την πλευρά τους οι Βιντιάδης και Χάρις δεν έχουν δείξει διάθεση να πορευτούν στην ομάδα με κάτι που προϋπήρχε.

Να σημειωθεί και ότι ο Βιντιάδης φέρεται να του είπε πως μέχρι το τέλος του μήνα, ίσως και αργότερα, να γνωρίζει αν τελικά θα τελειώσει το θέμα της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ, με τον Νοτιά να... παρακαλάει και να εύχεται για θετική κατάληξη. Από την πλευρά του ο Βιντιάδης του είπε ότι στόχος του είναι να επενδύσει στην ΑΕΚ με προοπτική και για το για το γήπεδο και αυτό είναι το βασικό φυσικά για κάποιον που θα αγοράσει την ΠΑΕ. Ωστόσο συμπλήρωσε πως δεν δύναται να στηρίξει μόνος του αυτή την επένδυση και για αυτό τον λόγο βρίσκεται στην αναζήτηση «συμπαικτών».

Ο Νοτιάς επίσης ανέφερε ότι αν και εφόσον προχωρήσει το θέμα, τότε θα πάει στο Λονδίνο για να συναντηθεί με τον Κιθ Χάρις. Εξάλλου έχει πειστεί πλέον ότι το ενδιαφέρον είναι ουσιαστικό, χωρίς πάντως να πει σε όσους επικοινώνησαν μαζί με του μετά την συνάντηση, αν θα καταλήξει κάπου και σε τι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα