Φόβοι για -30 στον ΟΦΗ

Φόβοι για -30 στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Φόβοι για -30 στον ΟΦΗ

bet365

Κίνδυνος αφαίρεσης μέχρι και 30 βαθμών υπάρχει στον ΟΦΗ, καθώς ο δικηγόρος εννέα παικτών ζητάει την καταβολή 680.000 ευρώ από την στιγμή που δεν τους καταβληθεί η πρώτη δόση.

Δεν προλάβαμε να φτάσουμε στην 3η αγωνιστική και ο ΟΦΗ είναι μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος εννέα παικτών, των Μπουλούτ (φωτό), Ψωμά, Κατσικογιάννη, Μπαρτζήκα, Κασμερδίση, Κιάσσο, Αγρίτη, Μπερτίν και Ρούσεφ, ζήτησε από τους Κρητικούς να καταβληθούν τις επόμενες ημέρες 680.000 ευρώ, καθώς αν δεν γίνει η ομάδα θα κινδυνέψει με αφαίρεση 30 βαθμών.

Ο Κίμων Ευαγγελάτος που είναι ο νομικός εκπρόσωπος των παικτών είχε διακανονίσει τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο από την στιγμή που βλέπει να μην γίνεται τίποτα και να μην έχουν μπει λεφτά για τον Σεπτέμβρη, αποφάσισε να κάνει μια πιο δραστική κίνηση.

Αυτή ήταν η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου και η καταγγελία θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τρίτη (25/09). Μάλιστα πλέον οι παίκτες ζητάνε όλο το ποσό, εκτός και αν την τελευταία στιγμή γίνει και νέος διακανονισμός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα