Αλλαγές και… καμπανάκια!

Αλλαγές και… καμπανάκια!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Αλλαγές και… καμπανάκια!

bet365

Οι ερυθρόλευκοι στηρίζουν τον Ζαρντίμ, ο Πορτογάλος άκουσε το… καμπανάκι και ετοιμάζει αλλαγές. Τι είπε στους παίκτες και που περιμένει βελτίωση!

Η εμφάνιση με τη Σάλκε… αναμενόμενη για πολλούς, όμως στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν μια διαφορετική εικόνα, ελκυστικά διαστήματα, πάθος στο γήπεδο, αλλά και παίκτες που να ξέρουν τις θέσεις τους! Η διοίκηση δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Πορτογάλο, αλλά τα… τεστ δεν θα είναι πολλά!

Οι Πειραιώτες θέλουν να δουν αλλαγές, για τον Ζαρντίμ το… καμπανάκι της εμφάνισης ήταν δυνατό και πρωταρχικός του στόχος να γυρίσει το κλίμα άμεσα, αρχής γενομένης από τις δυο αναμετρήσεις με Πανθρακικό και Ατρόμητο!

Το βάρος… ανασταλτικά!
Πειράματα στο κέντρο της άμυνας έγιναν, κόντρα στη Σάλκε το ανασταλτικό κομμάτι δεν λειτούργησε και ο Πορτογάλος είναι αποφασισμένος να προχωρά σε σχήμα χωρίς συχνές αλλαγές. «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στον αμυντικό τομέα, κάνουμε το εύκολο λάθος, χάνουμε φάσεις και αυτό μπορεί να το πληρώσουμε», τόνισε στους παίκτες του στην πρωινή προπόνηση. Έτσι, λοιπόν η τετράδα της άμυνας… στρώνει με Κοντρέρας, Τοροσίδη, Χολέμπας και έναν εκ των Σιόβα- Μανωλά, με τον πρώην αμυντικό του Πανιωνίου να έχει το προβάδισμα.
«Συγκεντρωμένοι πρέπει να είναι και οι μέσοι, έγιναν πολλές φάσεις από το κέντρο. Σίγουρα είχαμε καλές στιγμές και εμείς κόντρα στη Σάλκε, αυτό είναι θετικό. Δεν είχε μόνο η αντίπαλός μας καλά διαστήματα στον αγώνα. Ωστόσο, πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το ματς και να κερδίσουμε την Κυριακή» τόνισε ο Πορτογάλος και σκέφτεται διάφορα σχήματα, όπως να βάλει σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Μασάντο, ο οποίος δεν πείθει στα αριστερά!
Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε στο βασικό σχήμα τον Φετφατζίδη, ενώ ως σκέψη του είναι να πάει και ο Τζιμπούρ σε έναν περιφερειακό ρόλο, μιας και ο Μήτρογλου δεν πρέπει να… χάνεται στον πάγκο! Όσο για το αμυντικό χαφ, ο Ντιακιτέ ανεβάζει ρυθμό, ο ίδιος θέλει να μπει στις υποχρεώσεις και είναι πιθανό να τον δούμε σύντομα στην ενδεκάδα.
Δυο καλές εμφανίσεις με Πανθρακικό, Ατρόμητο, αλλά και στο Λονδίνο με την Άρσεναλ μπορούν να γυρίσουν το κλίμα για τον Πορτογάλο, ωστόσο αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί τότε η κατάσταση δεν θα είναι εύκολη για τον Ζαρντίμ, καθόλου εύκολη…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα