«Μεγάλα πράγματα», πίστη και ήλιος!

«Μεγάλα πράγματα», πίστη και ήλιος!

Gazzetta team
«Μεγάλα πράγματα», πίστη και ήλιος!

bet365

Μάριμπορ-Παναθηναϊκός προ των πυλών και ο απεσταλμένος του gazzetta.gr, Νίκος Αθανασίου μεταφέρει το κλίμα της πόλης, την πίστη την εφημερίδων και σας βάζει στο κλίμα!

Μετά την βροχή της Τετάρτης, την οποία οι Σλοβένοι συνάδελφοι αποκαλούσαν με δόση χιούμορ ως την «χειρότερη των τελευταίων χρόνων για Σεπτέμβρη», ο ήλιος πήρε ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο και φώτισε την πανέμορφη πόλη του Μάριμπορ. Μια πόλη που καθημερινά… φοράει τα καλά της, καθώς για το 2012 αποτελεί την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης! Υπέροχα κτίρια, γραφικά σοκάκια και άνθρωποι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, έτοιμοι να σε βοηθήσουν για το παραμικρό.

Πάντως, και επειδή από ώρα σε ώρα αναμένεται στη πόλη η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του Παναθηναϊκού με την οδική εκδρομή της «Θύρας 13», για τον φόβο των Ιουδαίων υπάρχει ένα περιπολικό στο κέντρο της πλατείας.
Μία πλατεία που και χθες είχε-έστω και λίγο- πράσινο χρώμα, από τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν με το τσάρτερ της αποστολής.
«Έτοιμη για μεγάλα πράγματα»
Το αποψινό παιχνίδι για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa είναι και το… μοναδικό θέμα συζήτησης εδώ στο Μάριμπορ. Για αυτό εξάλλου ακόμη και πολιτικές εκδόσεις φιλοξενούν στο πρωτοσέλιδο τους αναφορές για το παιχνίδι κόντρα στο «τριφύλλι».
Άπαντες αισιόδοξοι πως η ομάδα του Ζλάτκο Ζάχοβιτς, θα μπορέσει να ξεκινήσει με το… δεξί. Ενδεικτικός είναι ο τίτλος της «Εκίπα», η οποία αναφέρει πως η Μάριμπορ «είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η «Sport Novosti».
Μάλιστα, η «Εκίπα» στο ρεπορτάζ για το παιχνίδι, φιλοξενεί σελίδα με τις δηλώσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα ενώ στην ενδεκάδα των «πρασίνων» δείχνει προτίμηση στον Λάζαρο για την κορυφή της επίθεσης, ενώ φαβορί σύμφωνα με τα ελληνικά ρεπορτάζ είναι ο Μπρούνο Φορναρόλι. Ίσως να ξέρουν κάτι παραπάνω, θα το δούμε το βράδυ…
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα