Βιντάλ: «Δείξαμε καρδιά»

Γιώργος Βροντάκης
Βιντάλ: «Δείξαμε καρδιά»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Αρτούρο Βιντάλ πέτυχε το πρώτο γκολ της Γιουβέντους στο 2-2 με την Τσέλσι και στάθηκε στην καρδιά που έδειξε η «Κυρία» στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο Χιλιανός μέσος είχε έναν τραυματισμό αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να σκοράρει: «Είχα τον τραυματισμό στον αστράγαλο, αλλά τώρα είμαι καλά και χαρούμενος που η ομάδα απέδειξε ότι η δουλειά που κάναμε πέρυσι μπορεί να μας οδηγήσει εδώ. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δείξαμε την ίδια καρδιά που δείξαμε και πέρυσι στη Serie A. Θέλουμε να παίξουμε και στις τρεις διοργανώσεις και αυτή είναι η Γιουβέντους που θα πρέπει να βλέπουμε σε κάθε ματς. Είμαι καλά και θα δουλέψω με τους γιατρούς, οπότε λογικά θα είμαι έτοιμος για το Σαββατοκύριακο αν θέλει να με επιλέξει ο προπονητής», είπε χαρακτηριστικά ο Βιντάλ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα