Για μια νέα αρχή!

Για μια νέα αρχή!

Gazzetta team
Για μια νέα αρχή!

bet365

Ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League στη Σλοβενία (22:05, ΑΝΤ1) και θέλει τη νίκη για μια καινούρια αρχή. Το gazzetta.gr είναι στο Μάριμπορ.

Οι πράσινοι του Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τις άσχημες εμφανίσεις εντός συνόρων, θέλουν να φορέσουν σήμερα και πάλι το καλό ευρωπαϊκό τους κοστούμι. Το τριφύλλι φιλοξενείται στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League από την πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ, την Μάριμπορ και στο μυαλό του έχει μόνο το θετικό αποτέλεσμα.

Σε απόδοση 2.50 βρίσκουμε στην sportingbet τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Μάριμπορ

Ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε χθες να καταστρώσει καλύτερα τα πλάνα του λόγω της καταιγίδας που ξέσπασε στη Σλοβενία. Σύμφωνα με όσα είχε δείξει τις προηγούμενες ημέρες στην Παιανία για τον καταρτισμό της ενδεκάδας μένει ανοιχτή η θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τον Φορναρόλι να έχει το προβάδισμα αντί του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Βυντρα και στο κέντρο της άμυνας οι Μπουμσόνγκ και Βελάσκες. Κατσουράνης, Βιτόλο στον άξονα, δεξί εξτρέμ ο Ζέκα, αριστερό ο Κουίνσι και σε ελεύθερο ρόλο ο Σισοκό.

Από την άλλη, η Μάριμπορ δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη στο Europa League καθώς πέρσι δεν πήρε ποτέ σε ματς τους τρεις βαθμούς.

Ο Ντάρκο Μίλανιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Γιασμίν Χαντάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πότοκαρ και Ραϊσεβιτς. Δεξί μπακ θα είναι ο Μίλετς και αριστερό ο Μέγιατς. Στη μεσαία γραμμή τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν ο Μέρτελ με τον Φιλίποβιτς, έχοντας στα δεξιά τον Ιμπραϊμι και αριστερά τον Τσβιγιάνοβιτς. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπέριτς θα κινείται ο Ταβάρες.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα