Εξετάσεις τέλος για Πίνο

Εξετάσεις τέλος για Πίνο

Δημήτρης Τομαράς
Εξετάσεις τέλος για Πίνο

bet365

Μετά από τριήμερο και πλέον ιατρικών εξετάσεων ο έλεγχος του Πίνο στον Ολυμπιακό έλαβε τέλος. Δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό τα τεστ που έκανε. Κανένα πρόβλημα με Τοροσίδη.

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού εξέτασε με κάθε λεπτομέρεια τον Κολομβιανό Χουάν Πάμπλο Πίνο και την Τετάρτη. Ο ιατρικός του έλεγχος ολοκληρώθηκε με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν έχει κάτι το σοβαρό. Είναι όμως εμφανές πως χρειάζεται αρκετή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα νεότερα τα μεταγραφή του θα ανακύψουν εντός της εβδομάδας. Σχετικά με τον Τοροσίδη ο γιατρός των Πειραιωτών τον είδε την Τετάρτη καθώς είχε ορισμένες ενοχλήσεις. Όπως προέκυψε ο διεθνής άσος των πρωταθλητών Ελλάδας δεν έχει κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό. Έτσι τίθεται κανονικά στην διάθεση του προπονητικού τιμ της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα