Προβληματισμένος ο Ζαρντίμ

Προβληματισμένος ο Ζαρντίμ

Δημήτρης Τομαράς
Προβληματισμένος ο Ζαρντίμ

bet365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν την Τετάρτη στου Ρέντη αρκετά προβληματισμένος για το αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού ενώ προτίθεται να μιλήσει αναλυτικά στους παίκτες του την Πέμπτη.

Εκτός από το μήνυμα που έστειλε για συνέχιση της προσπάθειας των παικτών του αλλά και αποφασιστικότητάς τους για τα επόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν τους μίλησε αναλυτικά για τον αγώνα με την Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος έδωσε στο περιθώριο του ματς με την γερμανική ομάδα το... sms του όμως ετοιμάζει μία αρκετά μεγάλη ομιλία για την Πέμπτη.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του ότι θα αναφερθεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σε εκείνη της Πέμπτης. Ζήτησε φυσικά δουλειά και πάλι... δουλειά. Από την άλλη ο ίδιος δεν έκρυβε την σιγουριά του πως τα αγωνιστικά δεδομένα θα αλλάξουν και ότι ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζαρντίμ στην ομιλία της Πέμπτης θα σταθεί στην αντίδραση των παικτών του στα στημένα και στα προβλήματα που υπήρχαν σε άμυνα και σε άλλους τομείς. Έχει εντοπίσει όλα τα κακώς κείμενα του παιχνιδιού με την Σάλκε. Είναι διατεθειμένος να εξηγήσει το τι δεν πήγε καλά και το τι περιμένει από τους παίκτες του για τις επόμενες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την Τετάρτη όπως γράψαμε πιο πριν υπήρξαν δύο... γκρουπ. Αυτό των παικτών που αγωνίστηκαν με την Σάλκε και έκαναν αποθεραπεία και εκείνο των ποδοσφαιριστών που δεν είχαν παίξει και ακολούθησαν κανονικά πρόγραμμα. Εκτός από τα τελειώματα φάσεων στο... μενού υπήρξαν ασκήσεις κατοχής, εσωτερικό διπλό και ασκήσεις ένας με έναν και δύο με δύο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα