«Περιμένω απαντήσεις αλλά...»

«Περιμένω απαντήσεις αλλά...»

Γιώργος Τσακίρης
«Περιμένω απαντήσεις αλλά...»

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει τι ισχύει με Κιθ Χάρις και την προσπάθειά του για εξεύρεση χρηματοδοτών στην ΑΕΚ, πόσα «βάζει» ο Βιντιάδης, τα ραντεβού με Αδαμίδη!

Από τα Σπάτα και γενικά από τους διοικούντες την ΑΕΚ διαρρέεται μια συγκρατημένη αισιοδοξία όσον αφορά στην (θετική) εξέλιξη σχετικά με το ενδεχόμενο ο Δημήτρης Βιντιάδης και ο Κιθ Χάρις να προχωρήσουν τελικά στην απόφαση να επενδύσουν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κάτι που θα σημαίνει πως θα αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρείας.

Η πραγματικότητα είναι πως ο Βιντιάδης καιρό τώρα, από τον περασμένο Απρίλιο (τέλη Απριλίου με αρχές Μάη ξεκίνησαν επαφές με πρώην της ΑΕΚ) είχε δει με πολύ ζεστό μάτι την προοπτική επένδυσης στην ΑΕΚ με βασικό κίνητρο το θέμα του γηπέδου αλλά από τότε το βασικό ζητούμενο για τον υποψήφιο επενδυτή ήταν να βρεθεί ένας, ή και περισσότεροι ισχυροί συμπαίκτες προκειμένου να μπορέσει να κάνει πράξη την επιθυμία του...

Κι εδώ έρχεται να... δέσει η παρουσία του Κιθ Χάρις στον οποίο έχουν απευθυνθεί άνθρωποι που βρίσκονταν (και όχι μόνο) στην ΑΕΚ με στόχο να βοηθήσει προς την κατεύθυνση εξεύρεσης και άλλων χρηματοδοτών μια και πρόκειται για έναν άνθρωπο με τεράστια επιτυχία στην Αγγλία σε ανάλογα πρότζεκτ!

Το ερώτημα που τίθεται και προφανώς... καίει τους ΑΕΚτσήδες είναι αν τελικά ο «mr Fix it» έχει καταφέρει να πείσει ανθρώπους -ή εταιρείες- με τεράστια οικονομική δύναμη να επενδύσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ενωση. Κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει απαντηθεί... Αν και από το γεγονός πως από την ίδια την ΑΕΚ επικοινωνούν πως σε 10 με 15 μέρες (αυξάνοντας πάντα τις ημέρες αναμονής της απάντησης) θα έχουμε οριστική (θετική ή αρνητική) απάντηση από τους Βιντιάδη – Χάρις, προφανώς και θα έπρεπε να έχει υποψιάσει τους Ενωσίτες.

Η πραγματικότητα λοιπόν είναι πως ο Κιθ Χάρις εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση χρηματοδοτών για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Εχει ήδη προσεγγίσει κάποιες περιπτώσεις με δυνατά πορτοφόλια, έχει λάβει κάποιες αρνητικές απαντήσεις και φυσικά περιμένει νέα e-mail από άλλες περιπτώσεις που έχει πλησιάσει και ακόμη δεν του έχουν δώσει ξεκάθαρη πρόθεση – απάντηση...

«Περιμένω απαντήσεις από περιπτώσεις που θεωρώ πως μπορούν να σηκώσουν με ευκολία το οικονομικό βάρος της ΑΕΚ και οι οποίες δεν θα έχουν πρόβλημα να έχουν τις απώλειες που προκύπτουν σε οικονομικό επίπεδο λόγω των άμεσων αναγκών της εταιρείας. Αλλά ακόμη περιμένω χωρίς να έχω κάτι δεδομένο», ήταν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr τα λόγια που χρησιμοποίησε ο «mr Fix it» σε δείπνο που έγινε στην Βουλιαγμένης παρουσία ανθρώπων (και) της οικογενείας Βιντιάδη αλλά και άλλων προσώπων του πρόσφατος παρελθόντος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τις απαντήσεις αυτές φαίνεται πως περιμένει και ο Δημήτρης Βιντιάδης προκειμένου να απαντήσει στην Ενωση αν θα προχωρήσει και τελικά θα επενδύσει στην «κιτρινόμαυρη» εταιρεία, ή αν θα κάνει πίσω. Ενδιαφέρεται, το θέλει πολύ, αλλά δεν δύναται σε καμία περίπτωση να πάρει στην πλάτη του το βάρος της ΑΕΚ.

Δεν είναι τυχαίο πως όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο Βιντιάδης Junior ξεκαθαρίζει παντοιοτρόπως (και πολύ καλά το κάνει γιατί δεν τάζει τον ουρανό με τ' άστρα) πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει αλλά δεν πρόκειται να... σπρώξει περισσότερα από 1,5 με 2 εκατ. ευρώ. Κάτι που είχατε επίσης διαβάσει στο gazzetta.gr. Ο Βιντιάδης περιμένει να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα των ενεργειών του Κιθ Χάρις, να μάθει για τις απαντήσεις που έλαβε από τους ανθρώπους στους οποίους έχει απευθυνθεί ο Αγγλος και έπειτα θα γνωστοποιήσει (ίσως από κοινού να γίνει) και τη δική του απόφαση σχετικά με το πρότζεκτ με την ονομασία: ΑΕΚ...

Στην παραμονή του στην Ελλάδα ο Κιθ Χάρις συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Βιντιάδη προτίμησαν στις συναντήσεις τους που αφορούσαν την Ενωση να έχουν βασικό συνομιλητή τον Σταύρο Αδαμίδη. Δεδομένα έγιναν τουλάχιστον 2 ραντεβού μεταξύ των υποψήφιων επενδυτών και του πρώην προέδρου, δυο δείπνα πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν όμως φήμες πως έγιναν και άλλα ραντεβού. Από τον 37χρονο νομικό και πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ ενημερώθηκαν και για όλα τα ζητήματα που αφορούν το ενδεχόμενο ανέγερσης γηπέδου της Ενωσης στην Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως την ώρα που κάποιοι θεωρούσαν πως οι Χάρις και Βιντιάδης πέταξαν με ελικόπτερο πάνω από την Νέα Φιλαδέλφεια εκείνοι φέρεται να βρίσκονταν σε συνάντηση για το συγκεκριμένο ζήτημα με τον Αδαμίδη...

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η αναμονή της απάντησης από τους δυο ενδιαφερόμενους που έδωσαν το παρών και στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Αρη αφορά ουσιαστικά το αποτέλεσμα των επαφών που έχει κάνει ο Κιθ Χάρις και αν αυτές θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό περιμένουν (είτε το γνωρίζουν είτε όχι) στα Σπάτα και το ίδιο αναμένει και ο Βιντιάδης Junior για να γνωστοποιήσει αν θα επενδύσει – βοηθήσει, ή όχι...

Το φινάλε του συγκεκριμένου... σίριαλ αναμένεται στα τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη χωρίς κανείς να αποκλείει το ενδεχόμενο να πάει και λίγο πιο μακριά η... βαλίτσα με την ΠΑΕ ΑΕΚ πάντως να μην έχει άλλον διαθέσιμο χρόνο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα