Ο Αρχηγός του Γκελζενκίρχεν!

Ball Boys Ball Boys
Ο Αρχηγός του Γκελζενκίρχεν!

bet365

Ο Κυριάκος ... κέρδισε τις αποδοκιμασίες των «ερυθρόλευκων» και ο Βall Βoy, Πολύδωρος Παπαδόπουλος γράφει για τις ηγετικές ικανότητες του μικρού και το... στοίχημα της Σάλκε!

Τα βλέμματα στραμμένα πάνω του, στα 20 του χρόνια γνωρίζει την αποθέωση από την ποδοσφαιρική Ευρώπη! Λίγα λεπτά πριν τη σέντρα στο Καραϊσκάκη, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος γονατίζει και προσεύχεται! Ένας Έλληνας ζητά από τον Θεό δύναμη για να βοηθήσει τους Γερμανούς, τι ειρωνεία... Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο, τα πάντα μένουν στην άκρη, παίζεις για τη φανέλα σου και αυτό ήταν έτοιμο να κάνει ο μικρός. Οι... συναισθηματισμοί δεν χωρούν στο γήπεδο, η γερμανική πειθαρχία των τριών τελευταίων ετών του έχει μεταδώσει σιδερένια πυγμή και τον έχει μετατρέψει σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή.

Στην Ελλάδα παραξενεύτηκαν αρκετοί όταν η Σάλκε έλεγε «Όχι» στη Μίλαν και έριχνε χυλόπιτα στα 20 εκατομμύρια της Ζενίτ. Οι Γερμανοί άλλωστε δεν φημίζονται για τις βεβιασμένες κινήσεις τους, έχουν πάντα πρόγραμμα. Και η Σάλκε δεν θα μπορούσε να διαφέρει... Όπως εκμυστηρεύτηκε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Χορστ Χελντ μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης «Γι' αυτό δεν τον παραχωρήσαμε, ο Κυριάκος είναι ο πιο περιζήτητος αμυντικός στην Ευρώπη».
Μπορεί για κάποιους να φαίνεται... περίεργο, ωστόσο η Σάλκε χτίζει πάνω του, θέλει έναν αρχηγό που θα μπορεί να δώσει στην ομάδα το πάθος και την πειθαρχία! Ο Παπαδόπουλος είναι εξαιρετικός «μαθητής» και το διαπιστώσαμε από κοντά. Η συμπεριφορά του ήταν αρχηγική και αποτελεί... παγκόσμιο φαινόμενο λίγο μετά την τιμητική πλακέτα να έρχονται οι αποδοκιμασίες της εξέδρας. Τις αντιδράσεις όμως τις.... κέρδισε, ο Κυριάκος ήταν όλα τα λεφτά για την ομάδα του, ο παίκτης που έκανε τα πάντα στο γήπεδο. Κατάφερε να «κλειδώσει» τον προσωπικό του αντίπαλο, τον Τζιμπούρ, να κατευθύνει σωστά την άμυνα, να φωνάζει στα αμυντικά χαφ πως να κλείνουν διαδρόμους, να βοηθά επιθετικά. Ένας πωρωμένος... αρχηγός, που... έκραζε διαιτητή και βοηθούς, που ανέβαζε ψυχολογικά τον Χούντελαρ έπειτα από μια κακή προσπάθεια.
Ναι, όλα αυτά τα έκανε ένας 20χρονος παίκτης και το μέλλον του ανήκει! Η Ελλάδα είναι περήφανη για τα παιδιά της που διαπρέπουν στο εξωτερικό, όμως για τον Παπαδόπουλο είναι περήφανη και η «Βild» τον οποίο και αποκαλεί «Ηγέτη»! Όπως προαναφέραμε, ο μικρός, έχει τα αυτιά του ανοιχτά, ακούει, μαθαίνει και αφομοιώνει εύκολα. Ο Στέφενς του έχει αδυναμία, αλλά και η ωριμότητά του έχει... σκλαβώσει τους ανθρώπους του κλαμπ. Μιλάει άπταιστα τα γερμανικά, ξέρει την φιλοσοφία της ομάδας και μπορεί αυτά που του μεταδίδουν να τα βγάζει στο γήπεδο!
Η Σάλκε χτίζει πάνω του, η ελληνική ψυχή θα κάνει τους Γερμανούς να... χορέψουν «συρτάκι» και ο μικρός βαδίζει σωστά για μεγαλύτερες πτήσεις...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ball Boys
Ball Boys