Δίχτυ στην Θύρα 4!

Δίχτυ στην Θύρα 4!

Απόστολος Παγώνης
Δίχτυ στην Θύρα 4!

bet365

Με αρκετά και σημαντικά θέματα καταπιάστηκε το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από την αύξηση του ΜΚ, την ΟΥΕΦΑ, την UMBRO μέχρι και έργα που πρέπει να γίνουν άμεσα σε Τούμπα (θα τοποθετηθεί δίχτυ προστασίας στη Θύρα 4) και Μεσήμβρια.

Φαίνεται πως μπαίνουν σε μια σειρά τα θέματα που απασχολούν την διοίκηση, αλλά κυρίως τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο αρκετά ήταν τα θέματα που απασχόλησαν την ΠΑΕ που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/9) στην Τούμπα.
Στην επίσημη ενημέρωσή της η διοίκηση του Δικεφάλου, αναφέρει τα εξής: «Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τούμπας. Πέρα από τη συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα επικαιρότητας, αποφασίστηκε να προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις 15 Οκτωβρίου, με θέμα την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Επιπλέον, τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για τις βελτιωτικές εργασίες στην Τούμπα (θέματα ασφαλείας) και Ν. Μεσήμβρια, ενώ ενημερώθηκαν επίσης για την διαδικασία που ακολουθήθηκε στο θέμα των επεισοδίων του αγώνα εναντίον της Ραπίντ και για την έφεση που κατατέθηκε, όπως και για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί στις 30/9 στο Control Panel της UEFA».

Δίχτυ προστασίας μπροστά από την Θύρα 4

Τα επεισόδια, αλλά κυρίως η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας ενόχλησε και προβλημάτισε τον Ιβάν Σαββίδη. Στόχος της διοίκησης είναι η πρόληψη των επεισοδίων στο γήπεδο της Τούμπας και από την στιγμή που οι λίγοι δεν μπορούν να αντιληφθούν το κακό που κάνουν στην ομάδα τους αποφασίσθηκε να τοποθετηθεί ψηλό δίχτυ μπροστά από την Θύρα 4 ώστε να αποφεύγεται ο κίνδυνος ρήξης φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Νέος χλοοτάπητας στη Μεσήμβρια

Όσον αφορά τα έργα της Μεσήμβριας, αποφασίστηκε η αλλαγή χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα. Ο Γιώργος Δώνης εισηγήθηκε την συγκεκριμένη κίνηση και αυτό αποφασίστηκε ότι θα γίνει άμεσα.

Ανοίγει η μπουτίκ
Σε συμφωνία με την εταιρία ένδυσης UMBRO για έναν χρόνο προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως στο παιχνίδι με τον Άρη η μπουτίκ της Τούμπας θα είναι ανοιχτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα