«Δώρο» Ντελ Πιέρο στον Ινσίνιε!

Γιώργος Φραδελάκης
«Δώρο» Ντελ Πιέρο στον Ινσίνιε!

bet365

Ένα από τα μεγαλύτερά του όνειρα έκανε πραγματικότητα ο Λορέντσο Ινσίνιε, που πήρε ένα πακέτο-έκπληξη με την φανέλα του ειδώλου του, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Η φετινή σεζόν είναι πραγματικά ξεχωριστή για τον άσο της Νάπολι. Από τα... αλώνια της Serie B όπου αγωνιζόταν πέρυσι με την Πεσκάρα, την οποία και βοήθησε τα μέγιστα για να πάρει την άνοδο, πλέον βρίσκεται σε μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Συν τοις άλλοις πρόσφατα κλήθηκε και στην εθνική Ιταλίας, ενώ κόντρα στην Πάρμα (3-1) την περασμένη αγωνιστική, κατάφερε και να σκοράρει. Το γεγονός αυτό μάλιστα τον χαροποίησε τόσο πολύ, που στην επόμενη προπόνηση των «παρτενοπέι» κρατούσε μαζί του κούτες με γλυκά, για να κεράσει τους συμπαίκτες του.

Παρ' όλα αυτά ο Ινσίνιε εξακολουθούσε να έχει ένα μεγάλο παράπονο, το οποίο είχε εκφράσει δημόσια πριν από μερικό διάστημα. Συγκεκριμένα τον είχε στενοχωρήσει ιδιαίτερα η αποχώρηση του Ντελ Πιέρο από τα ιταλικά γήπεδα, αφού έτσι δεν θα κατάφερνε στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Νάπολι να ανταλλάξει φανέλες με το μεγάλο του είδωλο.

Κι αφού τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό, ο νεαρός επιθετικός έλαβε ένα... δέμα, το οποίο και του πρόσφερε μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές της ζωής του. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι σε αυτό βρισκόταν μία φανέλα του «πιντουρίκιο» που είχε σταλεί από τον ίδιο, μαζί με μία κάρτα του, στην οποία του έδινε συγχαρητήρια για την εμφάνισή του με την εθνική αλλά και το γκολ που πέτυχε στο ματς με την Πάρμα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα