Έχασε τα περυσινά του «όπλα»

Έχασε τα περυσινά του «όπλα»

Gazzetta team
Έχασε τα περυσινά του «όπλα»

bet365

Ο Κώστας Παλαιολόγος γράφει για τα μεγάλα κενά στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού τα οποία δεν αναπληρώθηκαν, ενώ διαπιστώνεται έλλειψη χημείας στην ομάδα του Ζαρντίμ.

Η εκπληκτική παράδοση που είχε δημιουργήσει τα δέκα τελευταία χρόνια με αντιπάλου ομάδες της Μπουντεσλίγκα, όπου μετρούσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρα παιχνίδια τα δέκα τελευταία χρόνια (σ.σ. με Λεβερκούζεν, Βέρντερ Βρέμης, Χέρτα, Ντόρτμουντ) πήγε ...περίπατο και το χειρότερο είναι ότι η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν φάνηκε ικανή από ένα σημείο και μετά να αλλάξει την μοίρα της.

Ξέχωρα όμως από το αποτέλεσμα, που στέρησε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να τεθεί επικεφαλής στον όμιλο από τη πρώτη κιόλας αγωνιστική και να κρατάει στα χέρια την τύχη του, υπάρχουν και κάποια άλλα πολύ σημαντικότερα ζητήματα που αναζητούν λύσεις. Αυτό που πονάει περισσότερο απ' όλα τους οπαδούς του και προκαλεί τον εύλογο προβληματισμό είναι ότι η ομάδα έχει κατέβει πολλά επίπεδα συγκριτικά με το συμπαγές και γεμάτο λύσεις σύνολο που όλοι θαυμάσαμε πέρυσι και από καθαρή ατυχία δεν προκρίθηκε στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Σίγουρα τα ελαφρυντικά είναι πολλά, με πιο σημαντικό απ' όλα τα γεγονός ότι πρόκειται για μία εντελώς καινούρια ομάδα, με νό προπονητή και με την άμυνα αλλαγμένη κατά τα 3/5, ωστόσο το ζητούμενο είναι ότι ο φετινός Ολυμπιακός δείχνει να είναι πολλές σκάλες πιο κάτω από το εκπληκτικό δημιούργημα της περυσινή σεζόν του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Katimagiko.gr

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα